Χτύπησαν 20χρονο με σιδηρολοστό στο Βόλο

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύεται ο 20χρονος Βολιώτης Σαλβατόρε Σερασκίνο από την Πρωτοχρονιά με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, καθώς δέχτηκε επίθεση με σιδηρολοστό από αλλοδαπούς συνομηλίκους.

Ο νεαρός, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, βγήκε να διασκεδάσει σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί του Βόλου μαζί με την παρέα του. Κάποια στιγμή μέσα στο μαγαζί μέλος της παρέας του νεαρού, διαπληκτίστηκε λεκτικά με συνομήλικό του αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Κατά την έξοδό τους από το μαγαζί, τους περίμεναν τα άτομα που είχαν μαλώσει, μαζί με άλλους φίλους τους που είχαν ειδοποιήσει για το συμβάν μέσα στο νυχτερινό μαγαζί.

Η παρέα των αλλοδαπών είχε ήδη εξοπλιστεί με σιδηρολοστούς και αλυσίδες από το διπλανό πρατήριο υγρών καυσίμων και μόλις είδε την παρέα του νεαρού όρμισε πάνω της.

Η συμπλοκή ήταν σφοδρή και οι νεαροί δε σταμάτησαν να χτυπούν την παρέα του 20χρονου και τον ίδιο κυρίως στο κεφάλι.

Ο Σαλβατόρε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φοβήθηκε από την έκταση που πήρε το γεγονός και προσπάθησε να χωρίσει τις δύο παρέες για να αποτραπούν τα χειρότερα.

Όμως δεν το κατάφερε και ο ένας νεαρός της άλλης παρέας με ένα μεγάλο σιδηρολοστό του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο 20χρονος να πέσει ανήμπορος στο έδαφος, ενώ φίλος του έσπευσε να τον προστατεύσει.

Εκείνη την ώρα, θαμώνες του μαγαζιού προσπαθούσαν να χωρίσουν τις δύο παρέες, όμως δεν κατάφεραν να πιάσουν τους αλλοδαπούς.

Ο 20χρονος, η μητέρα του οποίου είναι Βολιώτισσα και ο πατέρας Ιταλός, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο και στη συνέχεια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν μέχρι αργά χθες το βράδυ με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς κρίσιμη.

Τα χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι ήταν πάρα πολύ σοβαρά και παρόλο το χειρουργείο που διήρκησε πέντε ώρες, οι βλάβες στον εγκέφαλο είναι πολύ μεγάλες και οι γιατροί μέχρι και χθες δεν ήταν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, φοβούμενοι το χειρότερο.

Στο μεταξύ, στα επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου την ημέρα της Πρωτοχρονιάς εισήλθαν περίπου πέντε θύματα ξυλοδαρμού, τα οποία ευτυχώς δεν ήταν σοβαρά κι έλαβαν εξιτήριο.


Πηγή: Ταχυδρόμος