Έδεσε 16χρονη με σκοινί από το αυτοκίνητο και την έσυρε

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα κοριτσάκι μόλις 16 ετών όταν ένας αδίστακτος άνδρας, για να την τιμωρήσει επειδή του αντιμίλησε, την έδεσε με σκοινί από τον κοτσαδόρο του οχήματός του και την έσυρε στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο κέντρο της Πάτρας.

Το απίστευτο περιστατικό, που έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη, συνέβη το βράδυ του Σαββάτου. Εντρομοι δεκάδες περαστικοί και διερχόμενοι οδηγοί άκουσαν τις κραυγές πόνου και απόγνωσης του μικρού παιδιού, ενώ την αντίκρισαν πεσμένη στην άσφαλτο να σέρνεται από το αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

Η πρωτοφανής πράξη έκανε τους πάντες να παγώσουν, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς ήταν δυνατόν κάποιος να συμπεριφερθεί με τόσο απάνθρωπο τρόπο σε ένα ανήλικο κορίτσι.

Τελικά, μετά από λίγη ώρα ο οδηγός σταμάτησε, με γρήγορες κινήσεις έλυσε το σκοινί από τον κοτσαδόρο, μπήκε στο όχημά του και τράπηκε σε φυγή αφήνοντάς τη 16χρονη αβοήθητη στο δρόμο.

Αφωνοι από τη φρίκη οι μάρτυρες του περιστατικού έτρεξαν αμέσως να βοηθήσουν την ανήλικη, ενώ ειδοποίησαν και την αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στο σημείο. Το αιμόφυρτο κορίτσι ήταν ημίγυμνο και λιπόθυμο στη μέση του δρόμου, ενώ αρκετοί από τους παρευρισκόμενους ήταν σε κατάσταση πανικού.

Η 16χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε τραύματα σε όλο της το σώμα, ενώ από την τριβή με το έδαφος είχε πάθει εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια.

Ανδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών περίμεναν υπομονετικά στο νοσοκομείο μέχρι να συνέλθει η κοπέλα και να τους δώσει κατάθεση, προκειμένου να ξεκινήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανθρωπόμορφου τέρατος που την υπέβαλε σε αυτό το φρικτό μαρτύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη, η οποία είναι Αθίγγανη, κατονόμασε ως δράστη ένα νεαρό ομόφυλό της ο οποίος θύμωσε μαζί της επειδή του αντιμίλησε. Παρά τις έρευνες όμως των αρχών, μέχρι αργά χθες το βράδυ ο ασυνείδητος νεαρός δεν είχε εντοπιστεί.

madata