Καταγγελία 15χρονης για βιασμό στην Πάτρα

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Μία περίεργη καταγγελία βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών στην Πάτρα. Ανήλικο κορίτσι, μόλις 15 ετών, που κατάγεται από τη Ρουμανία αλλά διαμένει μόνιμα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σύντροφό της και τον φίλο του.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής. Η 15χρονη έφυγε από το σπίτι της, λέγοντας στη μητέρα της ότι θα συναντούσε μία φίλη. Στις 6:30 το απόγευμα, η ανήλικη συναντήθηκε με τους δύο άνδρες που την παρέλαβαν από συγκεκριμένο σημείο που είχαν προκαθορίσει.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της βόλτας με το αυτοκίνητο και οι τρεις κατανάλωσαν άφθονες μπύρες.

Μετά από μισή ώρα, έφτασαν σε μία απομακρυσμένη τοποθεσία, στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα, όπου σύμφωνα με την ανήλικη ο 30χρονος σύντροφός της, με το πρόσχημα ότι θα πήγαινε σπίτι του για μια δουλειά, την άφησε μόνη με τον φίλο του.

Ζαλισμένη από την κατανάλωση αλκοόλ, η 15χρονη λιποθύμησε για περισσότερο από μισή ώρα. Όπως καταγγέλλει, όταν ξύπνησε είδε τον 28χρονο αθίγγανο να έχει εκσπερματίσει στο στήθος της. Σε αλλόφρονα κατάσταση βγήκε από το αυτοκίνητο, ενώ στο μεταξύ είχε επιστρέψει ο σύντροφός της. Ακολούθησε έντονη λογομαχία και διαπληκτισμός με τον 30χρονο, ο οποίος την τράβηξε από το χέρι και την πέταξε στο έδαφος.

Η ίδια κατάφερε να ξεφύγει από τους δυνάστες της και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Περιπολικό την μετέφερε σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει πέσει θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν δικαιώνουν τους ισχυρισμούς της ανήλικης, ενώ αναμένεται το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν η ανήλικη βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή κάποιας άλλης ουσίας.

Εναντίον των δύο αθίγγανων σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για το εάν θα εκδοθούν εντάλματα για τη σύλληψή τους ή όχι.

madata