Προσοχή! Επικίνδυνος δολοφόνος στου Ψυρρή

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Λυτούς και δεμένους έχει εξαπολύσει η Ασφάλεια προκειμένου να εντοπίσει έναν μυστηριώδη άντρα που μεταμφιέζεται σε... γριά και παρακαλεί ανυποψίαστες γυναίκες οδηγούς να την (τον) μεταφέρουν στο σπίτι της (του)! Αν και ώς τώρα δεν υπάρχει καταγραφή επίθεσης, οι αστυνομικοί φοβούνται ότι πρόκειται για έναν εκκολαπτόμενο serial killer αφού έχει αποδειχτεί ότι έχει μαζί του σχοινί και ένα αλυσοπρίονο! Το περιστατικό που σήμανε συναγερμό στις διωκτικές αρχές είχε ως κεντρικό πρόσωπο μια 30χρονη γυναίκα, στέλεχος μεγάλης αθηναϊκής εταιρείας. Νύχτα Κυριακής, πήγε σε ένα εστιατόριο στου Ψυρρή με φιλικά της πρόσωπα και βρήκε να παρκάρει σε ένα σκοτεινό στενό. Γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα, όταν ξεκίνησε για να φύγει, στο σκοτεινό στενοσόκακο δεν υπήρχε ψυχή.

Ομως, φτάνοντας στο αυτοκίνητό της, η 30χρονη είδε έκπληκτη ένα ανθρώπινο σώμα πεσμένο ανάσκελα πάνω στο καπό! Πλησιάζοντας, διαπίστωσε ότι ήταν μια ηλικιωμένη γυναίκα με μαύρη μακριά φούστα, μαντίλα στο κεφάλι και κουρελιασμένα γάντια στα χέρια, που μουρμούριζε ότι ζαλιζόταν. Η οδηγός προσφέρθηκε να καλέσει ασθενοφόρο, αλλά η γριά αρνήθηκε. Την παρακάλεσε όμως να τη μεταφέρει στο σπίτι της που, όπως ισχυρίστηκε, δεν ήταν μακριά. Η 30χρονη δέχτηκε για να μην αφήσει μόνη και αβοήθητη την άρρωστη γυναίκα. Την άφησε να την καθοδηγεί και δεν της έκανε εντύπωση ότι απέφευγε να την πηγαίνει από κεντρικές οδικές αρτηρίες. Ομως, φτάνοντας κοντά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας η οδηγός «πάγωσε»! Το μανίκι της «γριάς» είχε ανασηκωθεί και από μέσα είχε ξεπροβάλει ένα μυώδες, ανδρικό μπράτσο, γεμάτο τρίχες, τατουάζ και σημάδια από ενέσεις!

Πανικός την κυρίευσε, όμως είχε την εξυπνάδα να μην το δείξει και συνέχισε την πορεία της. Το μυαλό της έπαιρνε χίλιες στροφές προσπαθώντας να βρει τρόπο να ξεφύγει καθώς ήταν σίγουρη ότι είχε δίπλα της έναν μεταμφιεσμένο άνδρα που σίγουρα δεν είχε... αγαθούς σκοπούς! Σε μια διασταύρωση, όταν το μπροστινό της αυτοκίνητο έκοψε ταχύτητα, έπεσε πάνω του! Οι δύο νεαροί επιβάτες βγήκαν αμέσως έτοιμοι να διαμαρτυρηθούν. Τότε η «γριά» άνοιξε την πόρτα και εξαφανίστηκε τρέχοντας! Ανακουφισμένη η 30χρονη, εξήγησε στους νεαρούς τι της είχε συμβεί και κάλεσε από το κινητό της την Αμεση Δράση. Λίγα λεπτά αργότερα εξιστορούσε το περιστατικό σε δύο αστυνομικούς. Το πρώτο πράγμα που τη ρώτησαν ήταν αν το αυτοκίνητό της είχε σημάδια διάρρηξης. Η κοπέλα είπε ότι δεν είχε δει κάποια τέτοια ένδειξη.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί ερεύνησαν όλες τις κλειδαριές και διαπίστωσαν ότι το πορτμπαγκάζ είχε παραβιαστεί! Οταν το άνοιξαν ρώτησαν την οδηγό αν είχε δικά της πράγματα μέσα. Εκείνη απάντησε αρνητικά και τότε οι αστυνομικοί τής έδειξαν ένα κουβάρι σχοινί και ένα αλυσοπρίονο! Το σοκ που δοκίμασε η 30χρονη οδηγός ήταν μεγάλο καθώς αναλογίστηκε τι θα μπορούσε να της είχε κάνει ο μυστηριώδης επιβάτης με τα εργαλεία που παραπέμπουν σε serial killer από ταινίες splatter τύπου «Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι»! Τώρα, οι αστυνομικοί αναζητούν τα ίχνη του άγνωστου με διακριτικές περιπολίες στα στενά του Ψυρρή. Ως σήμερα πάντως δεν υπάρχει άλλη καταγγελία για επίθεση, ούτε δολοφονία ή τραυματισμός με μέθοδο που να θυμίζει το συγκεκριμένο περιστατικό.

Πηγή: madata

3 σχόλια:

kakos lykos είπε...

Φίλε μου η ιστορία αυτή, είναι αστικός θρύλος που κυκλοφορεί στο internet.Την έχω διαβάσει με αλλαγές στην τοποθεσία που διαδραματίζεται, αλλά πάντα είναι σχεδόν το ίδιο σενάριο με την ίδια κατάληξη, η κοπέλα βλέπει το τριχωτό χέρι και η "γριά" γίνεται δρομέας σπρίντερ. Πριν από λίγες μέρες την διάβασα σε ένα άλλο blog όπου η "γρια" μπήκε σε αυτοκίνητο κοπέλας στον Πειραιά.
Σίγουρα έχουμε γεμίσει με πολλά κακοποιά στοιχεία που έχουν διεστραμμένες ορέξεις.
Καθημερινά διαβάζουμε ειδήσεις που δεν τις χωράει ανθρώπου νους, από την φρικαλεότητα που παρουσιάζουν, αλλά υπάρχουν και ειδήσεις όπως αυτή, που είναι πλαστές. Εγώ πάντως όσες φορές την διάβασα σαν είδηση, γέλασα, μου φάνηκε ψεύτικη από την πρώτη φορά που την είδα.
Καλή σου μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχεις :)

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΖΟΥΜΕ ΣΙΚΑΓΟ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ;
ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ1

ΜΑΛΛΟΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.....