Σοκ! Σκότωσε έγκυο για να της πάρει το έμβρυο

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Σοκ στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη νέα υπόθεση κλοπής εμβρύου, που κατέληξε σε δύο θανάτους: της εγκύου μητέρας του και του ίδιου. Η Κορίνα Ρόμπερτς είχε στήσει προσεκτικά το σκηνικό του εγκλήματός της ελπίζοντας να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, καθώς είναι ήδη μητέρα άλλων δύο. Διέδιδε εδώ και καιρό ότι ήταν έγκυος, αφότου βεβαίως είχε εντοπίσει το θύμα της, μια 21χρονη κοπέλα, την οποία παρέσυρε στο σπίτι της κοροϊδεύοντάς την ότι πουλούσε βρεφικά ρούχα. Εκεί, τη χτύπησε, της άνοιξε την κοιλιά και άρπαξε το έμβρυο, ενώ στη συνέχεια έκρυψε το πτώμα μέσα σε ψευδοροφή.

Ολα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή και αποκαλύφτηκαν όταν ο φίλος της Ρόμπερτς ειδοποίησε ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου πήγε στο σπίτι της δολοφόνου και τον βρήκε να προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή το μωρό, ενώ ο χώρος ήταν γεμάτος αίματα. Η Ρόμπερτς τούς είπε πως το μωρό ήταν δικό της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν βεβαίως πως δεν είχε γεννήσει. Οσο για το βρέφος, δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Αστυνομικοί που έψαξαν στο σπίτι βρήκαν το πτώμα της άτυχης εγκύου στην ψευδοροφή και, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν άργησαν να απαγγελθούν κατηγορίες στη Ρόμπερτς για τη δολοφονία της εγκύου. Αναμένεται να της απαγγελθούν και κατηγορίες για τον θάνατο του νεογνού, αν η νεκροψία αποδείξει ότι αυτό ζούσε όταν το πήρε από την κοιλιά της μητέρας του. Οσο για τον φίλο της, δεν θα αντιμετωπίσει καμιά κατηγορία, καθώς συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές, ενώ ήταν κι αυτός που τις ειδοποίησε αρχικά.

Η 21χρονη έγκυος και η 27χρονη δολοφόνος είχαν γνωριστεί μέσω Διαδικτύου, σε ιστοσελίδα στην οποία η Ρόμπερτς είχε βάλει αγγελία για πωλήσεις ρούχων. Η μητέρα του θύματος είπε στην αστυνομία ότι οι δύο γυναίκες θα συναντιόντουσαν προκειμένου να αγοράσει ρούχα η κόρη της για το μωρό που θα γεννούσε, σε περίπου έναν μήνα.

Espresso News