Γιορτή της Τέχνης από τη «Φλόγα»

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Η Φλόγα, ο Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, σε συνεργασία με το «Πανελλήνιο Σωματείο Χορού και Ρυθμικής» σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή βραδιά χορού, την Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 20:00 μ.μ. στο Κέντρο Τεχνών Χαλανδρίου.

Η παρουσία όλων είναι πολύ σημαντική καθώς τα έσοδα από τη βραδιά, θα διατεθούν για τη λειτουργία του «Σπιτιού των παιδιών της Φλόγας».

Η βραδιά θα είναι ένα πραγματικό πανόραμα της ελληνικής σκηνής χορού, με τους καλύτερους ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές οι οποίοι διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό χορού «Ευ Δημιουργείν» που διεξήχθη στα Τρίκαλα στις 3 & 4 Απριλίου 2009, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επάνω στη σκηνή.

Εντυπωσιακές χορογραφίες και μοναδικές μουσικές συνθέσεις πολλών ρεπερτορίων, από κλασσικό και σύγχρονο μπαλέτο μέχρι street dance και ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί, θα καθηλώσουν το κοινό σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Μεγάλος χορηγός της βραδιάς θα είναι η Wilkinson.

Εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία της Φλόγας, Αιγίου 6-8 στο Γουδί και στο Κέντρο Τεχνών Χαλανδρίου

Λίγα λόγια για τη Φλόγα

Η ΦΛΟΓΑ είναι ο σύλλογος των γονιών με παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο. Μετά από 26 χρόνια λειτουργίας της μπορεί να επιδείξει ένα ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό έργο, που στοχεύει στην καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών. Ως σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, βασίζεται στην εθελοντική εργασία των μελών του και στην υποστήριξη των ευαισθητοποιημένων φίλων του.