ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ...

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

ΕΛΑΒΑ ΑΥΤΟ ΤΟ EMAIL ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟ.
(Γιώργος Λάιος)

Επειδή (μια στο εκατομμύριο) μπορεί να έχει βάση αυτή η προειδοποίηση..


Αγαπητοί Φίλοι,

Ξέρω ότι όλοι εσείς που σας στέλνω αυτό το email δεν είσαστε γυναίκες, αλλά ελπίζω ότι θα το μοιρασ είτε με τις συζύγους σας,
τις κόρες, τις μητέρες, τις αδελφές,! κτλ. Ο κόσμος μας μοιάζει να τρελαίνεται μέρα με τη μέρα.. Βόμβες στα ταχυδρομικά κουτιά και
τρελοί σε parking με αρώματα. Να είσαστε προσεκτικοί.
Με πλησίασαν χθες το απόγευμα, π5ρίπου στις 15:30, σε parking Super Market κοντά στο Πανεπιστήμιο δύο άντρες και με ρώτησαν τι άρωμα φορούσα.
Τότε με ρώτησαν εάν θα ήθελα να μου δειγματίσουν μερικά περίφημα αρώματα που ήταν πρόθυμοι να μου πουλήσουν σε πολύ λογική τιμή.
Πιθανότατα να είχα συμφωνήσει εάν δεν είχα λάβει ένα email μερικές εβδCEμάδες πιο πριν με την προειδοποίηση: «Θέλεις να μυρίσεις αυτό το ωραίο άρωμα;»
Ο άντρας συνέχισε να στέκεται ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και φαντάζομαι ότι περίμενε και κάποιον άλλον να «χτυπήσει».
Σταμάτησα μία κυρία που πήγαινε προς το μέρος τους, τους έδειξα και της είπ1 ότι μου είχαν στείλει ένα email στη δουλειά σχετικά με κάποιον που σε πλησιάζει σε ταχυδρομεία και σε parking και σε ρωτάει αν ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ που πουλάνε σε πολύ φθηνή τιμή. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΜΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ.
Όταν σκύψεις να το μυρίσεις λιποθυμάς. Θα σου πάρουν το πορτοφόλι, όλα τα τιμαλφή και ποιος ξέρει τι άλλο.
Αν δεν ήταν αυτό το email, πιθανότατα θα είχα μυρίσει το «άρωμα».
Αλλά, ευτυχώς στην γενναιοδωρία ενός φίλου, γλίτωσα οτιδήποτε μπορεί να μου τύχαινε. Ήθελα να κάνω το ίδιο και για σένα.
Δύο η τρείς τέτοιοι τύποι μέ αρώματα κυκλοφορούν στό PRACTIKER TATOϊOY
ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ(ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ EMAIL, ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ.