Α.Ο ΠΑΛΛΗΝΗ ΒΟΛΛΕΫ: Πετύχαμε παντού και το γιορτάζουμε !!!! ”

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

1247

www.pallinivolleyball.gr ……. Για να διαβάσετε τα νέα μας
Pallinivolley's Channel TV …… Για να παρακολουθήσετε το κανάλι μας

ΠΑΛΛΗΝΗ 27 / 12 / 2010

Προς : Ηλεκτρονικό & Γραπτό τύπο

Θέμα : “ Δελτίο Τύπου : Πετύχαμε παντού και το γιορτάζουμε !!!! ”

……………………………………………………………………………………………………………………….

100% επιτυχίες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα ΕΣΠΑΑΑ

Ο σύλλογος μας πέτυχε την πρόκριση όλων των αναπτυξιακών τμημάτων του και στα δύο φύλα (Εφηβων-Νεανιδων-Κορασίδων-Παίδων), στη Β' Φάση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων ΕΣΠΑΑΑ περιόδου 2010-2011!!! Το παραπάνω πέτυχε στην ΕΣΠΑΑΑ επίσης μόνο ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία(Πανελλήνιος ΓΣ) και αναμένεται να το επιτύχουν ελάχιστα σωματεία Πανελλαδικά !!!

Ο ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ έχοντας ως αποκλειστικό άθλημα το Βόλεϊ, έχει τοποθετήσει ως βασική προτεραιότητα τις Ακαδημίες και αυτό το απέδειξε για ακόμη μία φορά στην πράξη, με τα αποτελέσματα της σοβαρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στη "βάση" του. Δίνουμε συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριες που αποτελούν τα παραπάνω τμήματα, στους προπονητές, τους εφόρους και τους γονείς των παιδιών, διότι οι παραπάνω επιτυχίες ήρθαν μετά από μεγάλη προσπάθεια και ατελείωτες ώρες δουλειάς εντός & εκτός γηπέδου. Αναμένουμε από Φεβρουάριο να ξεκινήσει η προσπάθεια των «μικρότερων», αλλά εξαιρετικά φιλόδοξων τμημάτων (Παγκορασίδων & Παμπαίδων), ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή συνέχεια και ελπίζουμε στο τέλος της φετινής χρονιάς να "σπάσουμε" το περσινό ρεκόρ του ενός (1) πωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ (στις Νεανιδες) και τεσσάρων(4) προκρίσεων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα!!!

Τεράστια επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο ΠΑΡΤΥ μας !!!!!!!

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η εκδήλωση των ομάδων Κορασίδων - Παγκορασίδων - Παίδων του συλλόγου μας!!! Κέφι, μουσική, χορός και ένα τρελό-τρελό ξεφάντωμα στήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο !!!! Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς σχεδόν 500 μικρά αλλά και "μεγάλα" ... παιδιά συγκεντρώθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο!!! Και αν κάποιος αναλογιστεί ότι δεν υπήρξε καμία διαφήμιση, ότι η όλη εκδήλωση βασίστηκε στην τεράστια εθελοντική εργασία των εφόρων των τριών τμημάτων, των παιδιών (ανέλαβαν το .... "τμήμα πωλήσεων", διακόσμησης, καθαριότητας) και αρκετών γονέων (οι οποίοι έκαναν δουλειές από barman & barwoman, μέχρι "πορτιέρηδες" και άλλες πολλές-πολλές!!!) τότε το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο σημαντικό. Τελικά στη ζωή τα πιο ωραία πράγματα φαίνεται ότι είναι τα αυθόρμητα και η εκδήλωση αυτή που ουσιαστικά οργανώθηκε σε 2 μόλις εβδομάδες επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι αρκεί το μεράκι και η όρεξη κάποιων ώστε να παρασύρει και τους υπόλοιπους !!!

Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών !!!! Ευχαριστούμε όλους όσους αγόρασαν πρόσκληση σε εποχές οικονομικά δύσκολες !!!!

Τέλος, το ΔΣ του ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ, οι αθλητές και οι προπονητές του, εύχονται σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, Υγεία και ένα καλύτερο 2011 !!!

…… >>>>

Με εκτίμηση
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗ

1248