Καθηγητής ιππασίας ασελγούσε επί τρεις μήνες σε ανήλικη

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Εφιαλτικές στιγμές ζούσε επί τρεις μήνες μια ανήλικη από τη Ρόδο καθώς ο καθηγητής που της μάθαινε ιππασία φέρεται να ασελγούσε πάνω της! Ο 35χρονος καθηγητής θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστσηρίου της Kω, αντιμέτωπος με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής κατηγορείται ότι κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2001 μέχρι τον Ιανουάριο του 2002, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι βρισκόταν μόνος του με την ανήλικη μαθήτρια στο χώρο του ιππικού ομίλου, την παρενοχλούσε, χάιδευε τα πόδια της λέγοντάς της χαρακτηριστικά ότι έχει ωραίες γάμπες, ενώ κάποια άλλη φορά φέρεται να έβαλε το χέρι του μέσα από τη μπλούζα της και να της έπιασε το στήθος. Μάλιστα, ενώ η ανήλικη βρισκόταν πάνω στη σέλα του αλόγου, ο 35χρονος φέρεται να έπιανε τους γλουτούς της, ενώ κάποιες φορές που την πήγαινε στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του, τη χάιδευε πάνω από το παντελόνι της, κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Κατηγορείται ακόμη ότι κάποια μέρα, αντί να την επιστρέψει στο σπίτι της, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, στο Φαληράκι της Ρόδου, όπου άρχισε να τη φιλά στο στόμα και το λαιμό και στη συνέχεια, αφού ξεκούμπωσε το παντελόνι του, έπιασε το χέρι της και το έβαλε πάνω στα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι οι καταγγελίες έγιναν από την οικογένεια για αντιπερισπασμό και προκειμένου να παραπλανήσουν τις αρχές. Η οικογένεια της κοπέλας -όπως είπε ο 35χρονος- φοβόταν ότι θα ασκούνταν εις βάρος της ποινικές διώξεις για κλοπή αλόγου από τη φάρμα του, όπως την είχε προειδοποιήσει ο ίδιος. Ισχυρίστηκε επίσης ότι οι γονείς της ανήλικης προσέλαβαν μπράβους για να τον εκβιάσουν. Σημειώνεται ότι στο σκαμνί του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου θα καθίσει και ένας κάτοικος Κω, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση. Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι τον Αύγουστο του 2006 παρέσυρε στο κατάστημά του μια εννιάχρονη και μια δωδεκάχρονη, δελεάζοντάς τις με χρήματα.

Πηγή