Συγκλονιστική ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Αλλη μια συγκλονιστική ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου θα αναβιώσει στο δικαστήριο. Δράστης ένας 35χρονος Αλβανός που ικανοποιούσε τις αρρωστημένες επιθυμίες του στο άγουρο κορμάκι της 11χρονης ανιψιάς του, την ώρα που τα παιδιά του και η μικρότερη αδερφή του θύματος απολάμβαναν ξένοιαστα το παιχνίδι τους. Δίπλα του, στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει η σύζυγός του που ήξερε, αλλά δεν μίλαγε.

Το ζευγάρι από την Αλβανία θα καθίσει στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου της Αθήνας για να δικαστεί ο μεν σύζυγος για το αδίκημα της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκου έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, η δε σύζυγος για απλή συνέργεια στην ασέλγεια εις βάρος της 11χρονης μαθήτριας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το θύμα, που ήταν μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού, από τον Σεπτέμβριο του 2008 άρχισε να επισκέπτεται μαζί με τη μικρότερη αδερφή της τον κατηγορούμενο που ήταν πρώτος ξάδερφος της μητέρας της, για να παίξουν με τα παιδιά του. Ο θείος φρόντιζε να βάζει τα παιδιά του μαζί με τη μικρότερη κόρη της ξαδέρφης του στο παιδικό δωμάτιο για να παίξουν και στη συνέχεια απομόνωνε την 11χρονη στο σαλόνι του σπιτιού.

Εκεί -σύμφωνα με τις εξομολογήσεις του κοριτσιού τόσο στους αστυνομικούς όσο και στην παιδοψυχολόγο- ο ανώμαλος θείος αφού την έγδυνε, τη φιλούσε στο στόμα και στη συνέχεια ασελγούσε πάνω στο άγουρο κορμάκι της. Στο τέλος εξαργύρωνε την αρρωστημένη ικανοποίησή του δίνοντάς της από πέντε ώς δέκα ευρώ, ενώ κάποια στιγμή τής χάρισε ένα κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της μικρής, όταν ο θείος ασελγούσε εις βάρος της, η γυναίκα του έλειπε από το σπίτι, εκτός από μία φορά που επέστρεψε ξαφνικά από τη δουλειά της και τη βρήκε να κάθεται γυμνή στα πόδια του. Η γυναίκα τότε σε έντονο ύφος επέπληξε τον άνδρα της λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Δεν ντρέπεσαι, τι είναι αυτά που κάνεις με την κόρη σου;» Ωστόσο, η αντίδρασή της σταμάτησε εκεί και όπως της καταλογίζεται δεν ενημέρωσε αμέσως τους ανυποψίαστους γονείς της ανήλικης ώστε να αποτρέψει και άλλες επισκέψεις του κοριτσιού στο σπίτι τους.

Οταν η μικρή αποφάσισε μετά από πέντε μήνες να λύσει τη σιωπή της αποκαλύπτοντας στην αδερφή της μητέρας της τα όσα της έκανε ο ξάδερφός τους, ο δράστης συνελήφθη και απέδωσε τους ισχυρισμούς του παιδιού «σε πλεκτάνη του σογιού από την Αλβανία, που ζηλεύει τη σωστή οικογένεια που έχει δημιουργήσει στην Ελλάδα». Στον αντίποδα των ισχυρισμών του βρέθηκε η έκθεση πραγματογνωμοσύνης της κλινικής ψυχολόγου που εξέτασε το κοριτσάκι, η οποία διαπίστωσε φυσιολογικό νοητικό δυναμικό, ικανό να παραστήσει με σαφήνεια τις ασελγείς πράξεις που υπέστη. Σημειώνεται ότι στους περιοριστικούς όρους που έχουν επιβάλει οι δικαστικές αρχές στον κατηγορούμενο είναι και η απαγόρευση οποιασδήποτε συναναστροφής του με την ανήλικη ανιψιά του.

Πηγή