Αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις 60χρονου σε 9χρονη

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Το δρόμο της επιστροφής στις φυλακές προκειμένου να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα έδειξε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας στον 60χρονο Ευθύμιο Αντωνόπουλο που το 2004 είχε προσπαθήσει να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις πάνω στο άγουρο κορμί ενός εννιάχρονου κοριτσιού, φίλη της εγγονής του. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 60χρονο και έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα που έκρινε ότι τα στοιχεία εις βάρος του κατηγορουμένου ήταν αδιάσειστα.

Σύμφωνα με την ακροαματική διαδικασία, ο δράστης, που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 15 ετών, τον Ιούνιο του 2004 αποπλάνησε μια εννιάχρονη που ήταν φίλη της εγγονής του. Το κοριτσάκι πήγαινε στο σπίτι του κατηγορουμένου, στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας για να παίξει με την εγγονή του και αυτό του έδινε τη δυνατότητα να έχει άνεση μαζί της. Μια μέρα ο δράστης απομόνωσε το κοριτσάκι στο σπίτι του και το αποπλάνησε. Μετά την πράξη ο δράστης απειλούσε τη ζωή του κοριτσιού και εκείνο φοβισμένο δεν μίλησε στους γονείς του. Μερικούς μήνες μετά, τον Οκτώβριο του 2004, ο δράστης επισκέφθηκε το κοριτσάκι στο σχολείο του και συνέχισε να το απειλεί. Τότε η ανήλικη πήγε στη δασκάλα της και της εξομολογήθηκε τι είχε υποστεί από τον κατηγορούμενο. Η δασκάλα ειδοποίησε τους γονείς του κοριτσιού και τους ενημέρωσε σχετικά. Εντρομοι οι γονείς, κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν.

Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι δικαστες, μ ολο το σεβασμο...
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ , θα δωσει τελος, στο μαρτυριο που κρατα,θυματα παιδια?????????????????
Οχι ισοβια, ..τι ειναι ,θα βγει...
Ναι , πισω στο Μεσαιωνα, γυμνο στο Συνταγμα να περασουν οσοι επιθυμουν να τον γδαρουν
Τα περι"αρρωστειας" κ.λ.π. να δειτε μαχαιρι θα κοπουν.

Ανώνυμος είπε...

σε τι κόσμο έφερα τα παιδάκια μου... πραγματικά φοβάμαι και τη σκιά μου αλλά δεν έχει νόημα και μια ζωή γεμάτη φόβους...