Ληστές εγκλωβισμένοι μέσα στο Jumbo στο Παγκράτι

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Ληστές βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο κατάστημα παιχνιδιών Jumbo στο Παγκράτι, στην οδό Εμπεδοκλέους και Φιλολάου. Η πληροφορία ότι κρατούν όμηρο υπάλληλο εταιρείας security, όπως αρχικά έγινε γνωστό, τελικά δεν επιβαιβεώθηκε. Η Αστυνομία έχει εκκενώσει το κτίριο από τους πελάτες και τους υπαλλήλους.
Άνδρες των ΕΚΑΜ εισέβαλλαν στο κτίριο, χωρίς όμως να εντοπίσουν τους ληστές.

Αργά το βράδυ στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Αστυνομίας με εξειδικευμένους σκύλους οι οποίοι θα ψάξουν το κτίριο για τους ληστές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 17:30 έφτασε στο κατάστημα όχημα χρηματαποστολής της «Group 4» για να παραλάβει χρήματα. Δύο υπάλληλοι της εταιρίας ανέβηκαν στον 1ο όροφο για να πάρουν τα χρήματα από το γραφείο του διευθυντή, το οποίο, όμως, ανοίγει με συνδυασμό.

Τους ακολούθησαν όμως δύο ένοπλοι, οι οποίοι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσπάθησαν να τους αποσπάσουν τα χρήματα χτυπώντας τον ένα από τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής με τη λαβή πιστολιού στο κεφάλι. Κάποιοι από το κατάστημα πάτησαν τον συναγερμό και στον τόπο της ληστείας έσπευσαν γρήγορα αστυνομικές δυνάμεις.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν, ότι στο γραφείο του διευθυντή, βρίσκονταν τρεις υπάλληλοι του καταστήματος, ο δεύτερος υπάλληλος της χρηματαποστολής και οι δύο ληστές.

Οι ληστές είναι δύο και αρχικά βρίσκονταν στον 1ο όροφο όμως αργότερα μετακινήθηκαν στον 4ο όροφο.

Πηγή: madata