Έκρυβε την ηρωίνη στις πάνες του εγγονού του!

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Παππούς έκρυβε ηρωίνη σε κρυσταλλική μορφή μέσα στις πάνες του εγγονού του. Ο ασυνείδητος χονδρέμπορος ηρωίνης, που διακινεί ναρκωτικά σε ολόκληρη τη χώρα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας του παράδοσης σε εμπόρους από το Ναύπλιο έπεσε στα δίχτυα του νόμου.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας του Μενιδίου του έστησαν καρτέρι κοντά στο «στρατηγείο» του και κατάφεραν να αποτρέψουν τα σχέδιά του. Ο «παππούς της ηρωίνης» και η συμμορία του συνελήφθησαν και σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον ειδικού ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για εμπορία ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του μεγαλέμπορου ναρκωτικών άρχισε πριν από μία εβδομάδα όταν έφτασαν πληροφορίες στον διοικητή του τμήματος Ασφάλειας Μενιδίου, ότι εντός των επόμενων ημερών επρόκειτο να γίνει παράδοση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης σε εμπόρους που κυκλοφορούσαν στην περιοχή με ένα μαύρο BMW. Ο μεγαλέμπορος του λευκού θανάτου ήταν γνωστός στους αστυνομικούς, αφού μόλις πριν από λίγες ημέρες αποφυλακίστηκε, μετά την αθώωσή του λόγω αμφιβολιών, για τη δολοφονία του 34χρονου χρήστη Παναγιώτη Κατάρα που βρέθηκε «σταυρωμένος» το Μάρτιο του 2007 σε ερημική τοποθεσία στην Πάρνηθα. Ετσι ολόκληρη η περιοχή Μενιδίου μπήκε στο «μικροσκόπιο» των ανδρών της Ασφάλειας.

Η επιχείρηση για τη σύλληψη του μεγαλέμπορου μπήκε σε εφαρμογή στις 6.30 το απόγευμα της Παρασκευής. Ανδρες του τμήματος Μενιδίου που ήταν «ακροβολισμένοι» γύρω από το σπίτι του μεγαλέμπορου ειδοποίησαν για την έλευση του μαύρου BMW. Σε λίγο οι δώδεκα αστυνομικοί που είχε στη διάθεσή του ο διοικητής Παύλος Λουκάτος, αλλά και ο ίδιος, πήραν θέσεις… μάχης και περίμεναν. Στις 9.00 το βράδυ το BMW έφυγε και πίσω του ακολουθούσε το λευκό χωρίς πινακίδες φορτηγάκι του μεγαλέμπορου. Επί ένα τέταρτο της ώρας οι αστυνομικοί με συμβατικά αυτοκίνητα ακολουθούν τα δύο αυτοκίνητα στις περιοχές Μενίδι, Ζεφύρι και Ανω Λιόσια. Στη λεωφόρο Φυλής, λίγο πριν από τα διόδια της Αττικής Οδού και πριν το… πουλάκι πετάξει, παρ’ ότι δεν ήταν απόλυτα βέβαιοι ότι έγινε η συναλλαγή, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να δράσουν.

Κύκλωσαν με τα οχήματά τους το BMW και το φορτηγάκι. Επειτα από εξονυχιστικό έλεγχο των τεσσάρων επιβατών του BMW δεν βρήκαν ναρκωτικά στην κατοχή τους. Στη συνέχεια έλεγξαν το φορτηγάκι που οδηγούσε ο μεγαλέμπορος. Στο πίσω κάθισμα επέβαιναν η 16χρονη κόρη του, που κρατούσε στην αγκαλιά της ένα αγοράκι μερικών μηνών και μία φίλη του, η οποία έχει συλληφθεί δεκαπέντε φορές στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα.

Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το φορτηγάκι αλλά δεν βρήκαν πουθενά τα ναρκωτικά. Οταν έψαξαν όμως το μωρό έμειναν άναυδοι. Μέσα στην πάνα του αγοριού βρέθηκαν τρία σακουλάκια με ηρωίνη συνολικού βάρους 198,3 γραμμαρίων. Μετά την ανακάλυψη πέρασαν σε όλους χειροπέδες και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον 14ο ειδικό ανακριτή, ενώπιον του οποίου θα απολογηθούν σήμερα.

Πηγή: madata

1 σχόλια:

Ο Χριστός κι η μάνα τους πια.....