45χρονος είχε “πάθος” με ανήλικα κορίτσια!

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Ποινή φυλάκισης 5 μηνών με 3ετή αναστολή επέβαλε χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου στον 45χρονο Γ. Μ. του Κ. που κρίθηκε ένοχος εξακολουθητικής πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μερικής άρσης συνείδησης λόγω ψυχωσικής συνδρομής.
Ο 45 χρονος συνελήφθη συγκεκριμένα την 14.00 ώρα της 22ας Οκτωβρίου 2009 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κοντά στην είσοδο του 2ου Λυκείου Ρόδου γιατί μετά από έρευνα που προκάλεσαν σχετικές καταγγελίες διαπιστώθηκε ότι ευρισκόμενος εντός του αυτοκινήτου του τύπου SEAT και χρώματος μαύρου είχε καταβάσει το παντελόνι του, είχε βγάλει το μόριο του και αυνανιζόταν ηδονιζόμενος από τη θέα των νεαρών μαθητριών. Ο 45χρονος για να μην γίνεται αντιληπτός είχε καλύψει το κάτω μέρος του σώματος του με ένα χαρτόνι.
Ο υπότροπος για αδικήματα του είδους, καθώς έχει συληφθεί ακόμη δύο φορές μια την 26 Απριλίου 2004 και μια την 13η Μαρτίου 2002 και έχει βρεθεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες από τις οποίες απηλλάγη, απολογούμενος ομολόγησε ότι μετέβη την τελευταία περίοδο πέντε φορές στο ίδιο σχολικό συγκρότητα, πάρκαρε το αυτοκίνητο του είτε στην μπροστινή είτε στην πίσω έξοδο και αυνανιζόταν διότι ερεθίζεται βλέποντας νεαρές ανήλικες μαθήτριες!! Ισχυρίστηκε παραπέρα ότι πάσχει από σχιζοφρένεια και έχει ακολουθήσει σχετική θεραπεία!

Πηγή