Γλίτωσε 10χρονη από τα χέρια ηλικιωμένου σάτυρου

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Φύλακα-άγγελο είχε ένα κοριτσάκι μόλις δέκα ετών, το οποίο γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τα χέρια ενός ηλικιωμένου σάτυρου, ο οποίος προσπάθησε να ικανοποιήσει πάνω στο άγουρο κορμάκι της τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

Το περιστατικό, που συνέβη στη Χαλκίδα, έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. Προχθές το απόγευμα ο 80χρονος άντρας μετέβη με το αυτοκίνητό του στη γειτονιά όπου διαμένει η μικρούλα και άρχισε να παρακολουθεί όλα τα κοριτσάκια που εκείνη την ώρα έπαιζαν αμέριμνα.

Ο παιδόφιλος με γλυκά και παιχνίδια κατάφερε να πείσει τη 10χρονη να μπει στο αυτοκίνητό του προκειμένου να την πάει σε απόμερη περιοχή, λίγο έξω από την πόλη, και να ικανοποιήσει το αρρωστημένο του πάθος. Ευτυχώς όμως εκείνη τη στιγμή έτυχε να περνά από το σημείο ένας φίλος του πατέρα της ανήλικης, ο οποίος μόλις την είδε να επιβιβάζεται σε άγνωστο όχημα που οδηγούσε άγνωστος άντρας, δεν έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να τους παρακολουθεί. Παράλληλα ο άντρας ειδοποίησε από το κινητό του τηλέφωνο την αστυνομία και έδινε στους αστυνομικούς πληροφορίες για την κατεύθυνση του δράστη.

Οταν ο ηλικιωμένος σταμάτησε και άρχισε να θωπεύει την ανήλικη, ο νεαρός βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου και να αρπάξει τη μικρή. Την ίδια στιγμή έφτασαν και οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλαβαν τον 80χρονο και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Χαλκίδας, όπου ανακρίνεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες σεξουαλικές επιθέσεις εις βάρος ανήλικων παιδιών.