Έριξαν καυτό λάδι σε σκυλίτσα στο Βόλο

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Θύμα αδίστακτων ανθρωποειδών, που θέλησαν να διασκεδάσουν με τις κραυγές πόνου από το βασανιστήριο στο οποίο το υπέβαλαν, έπεσε ένα γλυκύτατο σκυλάκι.

Η αθλιότητα που δείχνει τον πολιτισμό και το επίπεδο κάποιων «αγνώστων» συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην παραλία του Βόλου, όταν έντρομοι κάτοικοι και τουρίστες άκουσαν τη μικρή σκυλίτσα να κλαίει και την είδαν να σέρνεται στο έδαφος.

Κάποιος ή κάποιοι ασυνείδητοι της είχαν ρίξει καυτό λάδι στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα. Μάλιστα, όπως σημείωσαν περαστικοί, για να το πετύχουν αυτό το έκαναν μάλλον όταν το σκυλί κοιμόταν ή είχε γυρίσει ανάσκελα για να το χαϊδέψουν.

Αμέσως ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ευαισθητοποιήθηκε από το δράμα του αδέσποτου ζώου, το πήρε αγκαλιά και το μετέφερε σε ιατρείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έπειτα το πήρε στο σπίτι του για να το φροντίσει.
Μάλιστα, ο ίδιος βάφτισε τη σκυλίτσα Ντόλυ, ενώ καθημερινά στο σπίτι του καταφθάνουν γείτονες και φίλοι που προσπαθούν με όποιο τρόπο μπορούν να τη βοηθήσουν να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Η Ντόλυ έχει άσχημα εγκαύματα στην κοιλιά και στα πίσω πόδια και η κατάστασή της ακόμα δεν έχει σταθεροποιηθεί, καθώς θα χρειαστούν αρκετές ημέρες μέχρι να ξεπεραστεί ο κίνδυνος μόλυνσης των τραυμάτων της. Ομως μέσα στην ατυχία της στάθηκε και λίγο τυχερή, αφού όχι μόνο βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι να την περιθάλψουν, αλλά ήδη την έχουν βάλει στην καρδιά τους.

(Πηγή madata.gr)