Δείτε το βίντεο : Ο δίχρονος που παίζει τένις σαν "επαγγελματίας"...

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Μπορεί ο δίχρονος βρετανός Jonah Jiff να φοράει ακόμα πάνες και να έχει στο στόμα του πιπίλα, έχει όμως νικήσει παίκτες τέσσερα χρόνια μεγαλύτερους του στο τένις, ενώ εκφράζεται η σιγουριά ότι αν συνεχίσει έτσι κάποια στιγμή θα μπορεί να νικά και στο Wimbledon.

Το ταλέντο του μικρού στο τένις έγινε αντιληπτό στο κλαμπ που πηγαίνουν οι γονείς του, οι οποίοι επίσης αγαπούν το άθλημα. Σε ένα οικογενειακό παιχνίδι, ο πατέρας του Jonah του έδωσε μία ρακέτα να κρατά. Όταν όμως του πέταξαν τη μπάλα είδαν το μικρό να την αποκρούει και να τη στέλνει πάνω από το δίχτυ.

"Μείναμε έκπληκτοι. Η μπάλα κινήθηκε προς το μέρος του και εκείνος έκανε μια τέλεια βολή, στέλνοντας τη πάνω από το δίχτυ. Νομίσαμε ότι ήταν τυχαίο αλλά το έκανε ξανά και ξανά. Είναι φυσικό ταλέντο" λέει η μητέρα του Jonah. "Ο κόσμος σταματούσε το παιχνίδι και κοίταζε με έκπληξη ενώ ο Jonah έτρεχε στο γήπεδο και απέκρουε μπαλιές" συμπληρώνει.

Ο οικογενειακός δάσκαλος του τένις Henry Newball δηλώνει ότι πράγματι ο μικρός έχει πηγαίο ταλέντο. Όπως αναφέρει, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσεις την προσοχή ενός δίχρονου παιδιού για λίγα λεπτά.

"Ο Jonah όμως έχει έφεση στο τένις, πράγμα πολύ ασυνήθιστο για παιδί της ηλικίας του" λέει ο κ. Newball και συμπληρώνει ότι αρχικά ο μικρός παρακολουθούσε τον πεντάχρονο αδελφό του Hugo να παίζει και προσπάθησε να τον μιμηθεί. Με μεγάλη επιτυχία, όπως φαίνεται και από το βίντεο που δημοσιεύει η Telegraph.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

(Πηγή nooz.gr)