Οργανωμένη σπείρα πίσω από την τραγωδία 21χρονης κοπέλας

Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Μια οργανωμένη σπείρα βρίσκεται πίσω από την προσωπική τραγωδία μιας 21χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη.

«Εγκέφαλοι», ένας 30χρονος και ένας 33χρονος, οι οποίοι εντοπίστηκαν μετά από έρευνα και συνελήφθησαν σε εκδοτήρια του ΟΣΕ. Μαζί με δύο ακόμη συνεργούς τους, οργάνωσαν την μεταφορά στη χώρα μας της νεαρής αλλοδαπής, την οδήγησαν αρχικά στη Λάρισα και στη συνέχεια την εγκατέστησαν σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη, όπου την κρατούσαν παρά τη θέλησή της.

Η σπείρα είχε αποσπάσει τα προσωπικά έγγραφα της 21χρονης και επιχειρούσε να επιτύχει τη νόμιμη έκδοσή της σε οίκους ανοχής της συμπρωτεύουσας. Η νεαρή κατάφερε να μιλήσει τηλεφωνικά με συγγενικό της πρόσωπο στο εξωτερικό και να το ενημερώσει για τα όσα ζούσε στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών.

Εκείνοι, όμως, είχαν άλλα σχέδια… Το απόγευμα της Παρασκευής, οι δύο συλληφθέντες πήραν την 21χρονη και την οδήγησαν στον ΟΣΕ, με σκοπό να την προωθήσουν σε χώρα της Ανατολικής Ευρώπης. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Η 21χρονη φιλοξενείται σε ξενώνα για κακοποιημένες γυναίκες, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διευκρινιστεί εάν εμπλέκονται στην υπόθεση και άλλα άτομα.

Zougla.gr