Εξέδιδε την 19χρονη μητέρα του παιδιού του

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Συνελήφθη τα ξημερώματα από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κω 33χρονος Ρουμάνος, ο οποίος κατηγορείται ότι κατακρατούσε με τη βία τη 19χρονη σύντροφο του, επίσης Ρουμάνα, την οποία εξέδιδε σε συμπατριώτες του έναντι χρηματικής αμοιβής.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 19χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τα «δεσμά» του συντρόφου της, πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε τα όσα της συνέβαιναν.

Η 19χρονη από τη Ρουμανία διέμενε το τελευταίο διάστημα στη Κω μαζί με τον 33χρονο επίσης ρουμανικής καταγωγής. Μάλιστα, το ζευγάρι όχι μόνο συζούσε αλλά είχαν αποκτήσει και ένα βρέφος ηλικίας 4 μηνών.

Όπως η ίδια κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, η συμπεριφορά του 33χρονου συντρόφου της άρχισε να αλλάζει τους δύο τελευταίους μήνες, καθώς την εξανάγκαζε σε εξώγαμη συνουσία με διάφορους ομοεθνείς φίλους του, μέσα στο ίδιο το σπίτι όπου ζούσαν.

Σήμερα το μεσημέρι συνοδεία αστυνομικών, ο 33χρονος προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Κω, ο οποίος και άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του για σωματεμπορία, παράνομη κατακράτηση και παράβαση του σχετικού νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας και τον παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθεί, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία.

(Πηγή)