Φιλί και ... αποβολή!!

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Σάλος έχει ξεσπάσει σε σχολείο της Βρετανίας, ύστερα από την απόφαση της διεύθυνσης να απαγορέψει τα φιλιά μεταξύ μαθητών. Ο Chris Richardson, ο επικεφαλής του σχολείου Kings of Wessex στο Somerset, είπε ότι και οι 1.200 μαθητές θα τιμωρούνται αν συλληφθούν να «χαριεντίζονται».....

Ωστόσο, η πλειοψηφία των περισσότερων γονέων, των μαθητών ηλικίας από 13 – 18, διαφωνεί με το μέτρο αυτό, λέγοντας ότι η ερωτική επικοινωνία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εφηβείας.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σχολείο επιδεικνύει περισσότερη αυστηρότητα από το αναγκαίο. Τις προάλλες, ένας μαθητής απειλήθηκε με αποβολή επειδή έτρωγε ένα μήλο σε γήπεδο του τένις του σχολείου. Επίσης, παιδιά έχουν τιμωρηθεί επειδή ξεκουμπώνουν το πάνω κουμπί του πουκαμίσου τους ή βγάζουν τα σακάκια τους τις μέρες που κάνει ζέστη ή ακόμα επειδή φορούν παντελόνι σε λάθος απόχρωση του μαύρου!

Το Kings of Wessex είναι επίσης Κολέγιο Ειδικών Τεχνολογιών και έχει λάβει κρατικά βραβεία, λόγω της όλο και καλύτερης επίδοσης των μαθητών στις εξετάσεις.

πηγή