Συγκλονιστική τροπή στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Νέα τροπή παίρνει η εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν από θέρετρο της Πορτογαλίας, τον Μάιο του 2007. Ένας 64χρονος, που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για παιδεραστία και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Γερμανίας, δήλωσε ότι είδε το κοριτσάκι το διάστημα που αναζητείτο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, που δεν αποκαλύπτει τις πηγές της, ο 64χρονος -γνωστός ως Ρέιμοντ Χ.- βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγο και τα έξι παιδιά του στο θέρετρο Πραΐα ντα Λουζ του Αλγκάρβε την κρίσιμη περίοδο της εξαφάνισης της 3χρονης, τότε, Μαντλίν.

Ο Ρέιμοντ Χ. ο οποίος υποβάλλεται σε αντικαρκινική θεραπεία σε νοσοκομείο του Ααχεν είχε θεωρηθεί ύποπτος για την υπόθεση αυτή, αλλά είχε αρνηθεί κάθε ανάμιξη.

Τώρα παραδέχτηκε πως είδε δύο φορές το κοριτσάκι και μπόρεσε να θυμηθεί το κόκκινο σημάδι στο μάτι της Μαντλίν, γράφει η Bild.

«Ναι, την είδα» δήλωσε ο ίδιος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο οποίο επισημαίνεται πως αστυνομικοί από τη Βρετανία ταξίδεψαν στη Γερμανία για να ανακρίνουν τον Ρέιμοντ σχετικά με υποθέσεις κακοποίησης παιδιών στη Βρετανία. Μάλιστα του πήραν δείγμα DNA για να το εξετάσουν σε βρετανικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο 64χρονος -που έχει φυλακιστεί τρεις φορές για σεξουαλικές επιθέσεις- έχει μόνο λίγες εβδομάδες ζωής.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γερμανικό