Στη φυλακή ο 40χρονος παιδόφιλος του Internet

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Προφυλακίστηκε με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 40χρονος παιδόφιλος Γ.Τ., ο οποίος φέρεται να ικανοποιούσε τις νοσηρές σεξουαλικές του φαντασιώσεις παγιδεύοντας on line μια παρέα πέντε εντεκάχρονων μαθητριών μέσω Διαδικτύου. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος σε πασίγνωστη αντιπροσωπία αυτοκινήτων και είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, αλίευε τα θύματά του μέσω του γνωστού προγράμματος ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων MSN Μessenger, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει στις διαδικτυακές επικοινωνίες την πραγματική του ταυτότητα. Παραπλανούσε τα ανήλικα και ανυποψίαστα θύματα και εμφανιζόταν ως 17χρονη μαθήτρια από τη Χίο, με το ψευδώνυμο «Μarina».

Με αυτό το σατανικό τέχνασμα κέρδισε την εμπιστοσύνη των κοριτσιών και κατάφερε να φτάσει στο διεστραμμένο στόχο του. Αρχικά, ως «μεγαλύτερη» και «πεπειραμένη», άρχισε να δίνει «συμβουλές» στις κοπέλες, για το πώς θα γνωρίσουν το σώμα τους και έπειτα έκανε «φροντιστήριο» για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να «κερδίσουν» με προκλητικά θέλγητρα τα αγόρια. Οι ανήλικες έπεσαν στην παγίδα του και στέκονταν γυμνές μπροστά στη web camera του υπολογιστή, νομίζοντας πάντα ότι έδειχναν το σώμα τους σε μία έμπειρη έφηβη. «Βγάλε το μπλουζάκι σου και δείξε μου το στήθος σου» ήταν μία από τις αρρωστημένες εντολές του ήδη προφυλακισθέντος.

Ο 40χρονος παιδόφιλος μάλιστα είχε φροντίσει να στείλει στην παρέα των πέντε ανήλικων κοριτσιών ένα βίντεο νεαρής γυναίκας που χάιδευε το σώμα της, με αποτέλεσμα εκείνες να πιστέψουν ότι επρόκειτο για τη «Marina». Μάλιστα, το παράνομο βιντεοσκοπημένο υλικό δεν το κρατούσε μόνο για τον εαυτό του, αλλά το διακινούσε και σε άλλους χρήστες του Διαδικτύου.

Η διεστραμμένη δράση του Γ.Τ. έλαβε τέλος την 1η Ιουνίου, μετά την επ’ αυτοφώρω σύλληψή που έγινε μετά την επώνυμη καταγγελία που έκαναν δύο από τις πέντε συνολικά μητέρες των ανήλικων κοριτσιών εναντίον του στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής

πηγή Madata.gr