Εγκλήματα - (Οικολόγοι Πράσινοι - Πολιτική κίνηση Ανατολικής Αττικής)

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook


ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

www.ecogreens.gr - email: ecogreen@otenet.gr

Αθήνα: Κολοκοτρώνη 31, 10562, τηλ. 210.3241001, fax 210 3241825

Θεσσαλονίκη: Φιλίππου 51, 54631, τηλ. 2310.222503, fax 2310.421196ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣΔεν πάει άλλο πρέπει να μπει φρένο στα εγκλήματα που γίνονται στον τόπο μας εδώ και δεκαετίεςΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

1. Μετά την απάτη του χρηματιστηρίου σε βάρος των αποταμιεύσεων του λαού που έγινε μεταβίβαση-μεταφορά κεφαλαίων από τον ανυποψίαστο λαό (διαμορφώνοντας μία ψευδή εικόνα ευφορίας), σε κάποιες δεκάδες απατεώνων δίχως να πάει κανείς φυλακή.

2. Μετά την συνεχιζόμενη διαπλοκή, (Μεσάζοντες, Κουμπάροι, Βατοπέδιο, δομημένα και τοξικά Ομόλογα) που έδωσαν την χαριστική βολή, στην οικονομική ζωή και την κοινωνική ασφάλιση, μετά από την εικοσαετή διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με τα γνωστά σκάνδαλα, και την έλευση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για να κυβερνήσει με σεμνότητα και ταπεινότητα για την επανίδρυση του κράτους, η οικονομία έχει μπει σε ακόμη πια βαθιά κρίση!!!

Ζητάμε

Μια άλλου τύπου οικονομική ανάπτυξη με σεβασμό στον πολίτη και στο περιβάλλον

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Με την αστυνομία από προστάτης των πολιτών να γίνεται φύλακας των ολίγων, καταστέλλοντας κατά παραγγελία, κάθε μορφής αντίδραση, κτυπώντας και δολοφονώντας πολλές φορές (παιδιά μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους) λόγω της εσκεμμένης αδιαφορίας των πολιτικών και της έλλειψης εκπαίδευσης και αξιολόγησης., με τους κλέφτες ανενόχλητους να μπαινοβγαίνουν στις φυλακές, και στα σπίτια μας, ακόμη και την ώρα που κοιμόμαστε.

Ζητάμε

Αστυνομία προστάτη των λαϊκών συμφερόντων και όχι δυνάστη και τρομοκράτη των λαϊκών εξεγέρσεων

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Με το εκπαιδευτικό σύστημα να προωθεί αντί για κριτική ουσιαστική και σε βάθος εκπαίδευση, την παπαγαλία, ώστε τελικά να παράγει μη σκεπτόμενους και προβληματιζόμενους πολίτες δηλαδή να παράγει παπαγαλάκια, στο έλεος των ιδιωτικών συμφερόντων που λυμαίνονται την εκπαίδευση και το κράτος απλό θεατή της κατάρρευσης.

Ζητάμε

Παιδεία που θα μορφώνει ουσιαστικά τα παιδιά μας και θα δημιουργεί ανεξάρτητους, ελεύθερους και κριτικά σκεπτόμενους πολίτες.

Τέλος

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Όλη η Ελλάδα μια μεγάλη χωματερή και ένας απέραντος υποδοχέας ανεπεξέργαστων απόβλητων (Ασωπός, Κουρουπητός, Λιόσια, Θριάσιο, Δυτική Θεσσαλονίκη ).

Αποτέλεσμα όλων αυτών, να μεταφέρουμε ανυποψίαστοι τον αργό θάνατο στο τραπέζι μας, πράγμα που όλοι με κόπο και μόχθο προσπαθούμε να αποφύγουμε για τους αγαπημένους μας.

Έχει καεί το μεγαλύτερο μέρος των δασών μας και οι πολιτικοί μας εδώ και δεκαετίες περί άλλων τυρβάζουν.

Ζητάμε

Ανάπτυξη και εφαρμογή περιβαλλοντικών μελετών, βιώσιμη διαχείριση, προστασία των ευαίσθητων οικοσυστημάτων, για να μπορούν τα παιδιά μας να χαρούν αυτά που δεν πρέπει να τους στερήσουμε.

Βιώσιμη ανάπτυξη και αειφόρος διαχείριση σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ που

1)Χρόνια τώρα κρατάει τα σκήπτρα στην αυθαίρετη δόμηση, πάνω σε μπαζωμένα ρέματα, χείμαρρους, αρχαιολογικούς χώρους και διεθνώς χαρακτηρισμένες περιοχές ιδιαίτερου αρχαιολογικού και φυσικού κάλλους ,

2)Λείπουν οι βασικές υποδομές {αποχετευτικά δίκτυα, δευτερεύοντες οδικοί άξονες που να εξυπηρετούν όλες τις πόλεις, ορθολογικά σχεδιασμένο και υλοποιημένο δημόσιο συγκοινωνιακό δίκτυο με κυρίαρχο μέσο αυτό της σταθερής τροχιάς (τρένο), δημόσια νοσοκομειακή μονάδα, χώροι για Σχολεία και πολιτισμό}

3) Βαρύνεται με την λειτουργία του μεγαλύτερου αεροδρομίου της χώρας και την ύπαρξη δύο λιμανιών με προοπτικές ακόμη μεγαλύτερες,

4) Λατομεία έχουν επί χρόνια πληγώσει το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων, χωρίς κανείς κρατικός παράγοντας να εμφανίζει την δύναμη να τα αναγκάσει σε κλείσιμο (αφού αποκαταστήσουν τον περιβάλλοντα χώρο)

5) Οι σχετικά λίγες βιομηχανικές περιοχές είναι χώροι απόλυτης μόλυνσης του υπεδάφους και του υδροφόρου ορίζοντα,

6) Οι ανεξέλεγκτες χωματερές εξακολουθούν να ξεφυτρώνουν κοντά στον αστικό ιστό, ενώ παράλληλα γίνεται συντονισμένη προσπάθεια να υποδεχτούμε ακόμα και με την βία τις χωματερές όλης της Αττικής, που κατέστρεψαν ήδη μεγάλες περιοχές της Δυτικής Αττικής, λόγω της ανυπαρξίας σχεδιασμού και εφαρμογής σύγχρονων τεχνικών μεθόδων,

7) Οι ελεύθεροι εναπομείναντες χώροι (ιδιωτικοί και δημόσιοι) κινδυνεύουν να εξαφανιστούν, κάτω από τα μπάζα των συμφερόντων που τσιμεντοποίησαν παλαιότερα την Αθήνα και τις άλλες Ελληνικές μεγαλουπόλεις,

8) Τα δάση εξαφανίστηκαν από τις μεγάλες πυρκαγιές των γύρω ορεινών όγκων (Υμμητου, Πεντέλης, Πάρνηθας) αφήνοντας χώρο στους τοπικούς και υπερτοπικούς εργολάβους να βάλουν την ακαλαίσθητη σφραγίδα τους ατιμώρητοι,

9) Η μόλυνση του αέρα που αναπνέομε, από τις ανεξέλεγκτες βιομηχανίες, χωματερές και την λειτουργία του αεροδρομίου και τους νέους αυτοκινητοδρόμους, δεν θεωρείται πρόβλημα για να λειθφούν μέτρα,

10) Ο σχεδιασμός ανάπτυξης αντί να επιβάλει γρήγορη και αυστηρά ελεγχόμενη ένταξη περιοχών στο σχέδιο, λαμβάνοντας υπόψη πρώτα απ΄όλα την προστασία του περιβάλλοντος, αφήνει και δημιουργεί έντεχνα προϋποθέσεις για να εξαπλωθούν μεγάλα κέντρα (εμπορικά, εκπτωτικά, αναψυχής ), με πρόσχημα την ψυχαγωγία και την χαλάρωση των δύστυχων ιθαγενών που θα τα υποδεχτούν βοηθώντας την αειφόρο ανάπτυξη των πορτοφολιών ντόπιων και ξένων ¨¨επενδυτών¨¨ .

Για όλα τα παραπάνω, αλλά και άλλα όσα καταστρέφουν καθημερινά την ζωή των παιδιών και την δική μας, η Πολιτική Κίνηση των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ Πράσινων Ανατολικής Αττικής σας καλεί να έλθετε σε επαφή μαζί μας, ώστε ενώνοντας τις δυνάμεις μας να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλους εκείνους που επιβουλεύονται το μέλλον της περιοχής μας, της χώρας και ευρύτερα του μοναδικού και όμορφου πλανήτη μας.

Έτσι θα αποδείξουμε πως η Οικολογία και οι Οικολογικά σκεπτόμενοι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής είναι μια ενεργή και μαχόμενη κοινωνία που έχει κέντρο της τον άνθρωπο μέσα στο φυσικό περιβάλλον που δικαιούται, με γνώμονα το δημόσιο και όχι το ατομικό συμφέρον.


Πηγή Ρομπάκης Οδυσσέας