Συνελήφθη παιδεραστής

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Για αποπλάνηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατηγορείται ένας 42χρονος οικογενειάρχης, ο οποίος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Αχαρνών.
Ο 42χρονος από το Μενίδι, πατέρας δύο παιδιών φέρεται να ασελγούσε εδώ και ένα χρόνο σε βάρος ανήλικης φίλης της κόρης του. Το κορίτσι αποκάλυψε στους γονείς του ότι ο άνδρας ασελγούσε σε βάρος του το φωτογράφιζε και το βιντεοσκοπούσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 42χρονος παρέσυρε προχθές ένα κοριτσάκι 8 ετών, κόρη φιλικής οικογένειας στο σπίτι του για να παίξει δήθεν με τα δικά του ανήλικα παιδιά, τα οποία όμως απουσίαζαν.

Εκεί ο 42χρονος ασέλγησε κατ' επανάληψη πάνω στο κοριτσάκι, ενώ και στο παρελθόν είχε κάνει το ίδιο σε βάρος της. Για να πετύχει το σκοπό του έδειχνε στην ανήλικη φωτογραφίες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας που είχε στο κινητό τηλέφωνό του

Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας σε ψηφιακή μορφή τα οποία μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για εξέταση.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη στον εισαγγελέα.

Πηγή http://www.ethnos.gr