Αναζητείται το τέρας - θείος που βίασε την 7χρονη

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook



Ενας άρρωστος ψυχικά άνθρωπος φαίνεται ότι κρυβόταν πίσω από τον φαινομενικά καλοκάγαθο θείο που προσφερόταν συχνά πυκνά να κάνει βόλτες με το αυτοκίνητό του την 7χρονη ανιψιά του. Ο 40χρονος άντρας αναζητείται από την αστυνομία, καθώς φέρεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη. Κάνοντας κατάχρηση της συγγενικής του σχέσης με τους γονείς του κοριτσιού δεν ήθελε και πολύ για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Χωρίς κανείς να τον υποψιάζεται, έπαιρνε το κοριτσάκι για βόλτα. Οταν όμως την τελευταία φορά η μικρούλα παραπονέθηκε στη μητέρα της για πόνους στα γεννητικά όργανα, εκείνη τη μετέφερε στο νοσοκομείο και οι γιατροί της συνέστησαν να πάει κατευθείαν στην αστυνομία.

Η αιμορραγία της μικρής δεν οφειλόταν σε κάποιο παθολογικό πρόβλημα. Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει πριν παραπονεθεί στη μαμά της -δεν ήταν άλλος από τον θείο της- την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη μικρή. Το συγκλονιστικό είναι πως όταν το παιδί ρωτήθηκε, απάντησε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε το ίδιο πράγμα. Η 7χρονη είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και μετά τη μήνυση που κατέθεσε η μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου ενημερώθηκε και η αστυνομία του Κιλκίς, που άρχισε να αναζητά τον 40χρονο σε δύο νομούς. Αυτός όμως φαίνεται πως κατάλαβε ότι η αρρωστημένη δράση του είχε αποκαλυφθεί και ότι η αστυνομία τον αναζητά και εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Παρά δε τις έρευνες, παραμένει άφαντος.

Ο 40χρονος από χωριό του νομού Κιλκίς ήταν ξάδελφος του πατέρα του κοριτσιού. Πληροφορίες τον θέλουν να έπαιρνε συχνά το κοριτσάκι για βόλτα, όμως καμία άλλη φορά η μικρή δεν είχε παραπονεθεί για κάτι ανάλογο. Οταν οι γονείς της τη ρώτησαν, μετά το πρόσφατο περιστατικό, αν ο θείος της την είχε ξαναπειράξει, η μικρή απάντησε καταφατικά. Η κτηνωδία έχει συγκλονίσει το Κιλκίς, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η εισαγγελέας Κιλκίς.


Πηγή Madata.GR