Σεξ: κι όμως οι γυναίκες την βρίσκουν καλύτερα

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

117_anatolikiattikinews.blogspot.com Κι όμως, οι γυναίκες περνούν καλύτερα στο σεξ σε σχέση με τα αγόρια! Σε έρευνα που διενέργησε η ιστοσελίδα "K-Y's Good in Bed", φαίνεται πως οι γυναίκες όχι μόνο πειραματίζονται στο κρεβάτι, αλλά τους είναι πιο εύκολο και να μιλούν βρώμικα στο σεξ και να μοιράζονται τις φαντασιώσεις τους!

Σχεδόν όλες όσες συμμετείχαν στην έρευνα (άντρες και γυναίκες) ήταν σε σχέση και τόνισαν πως απολαμβάνουν το σεξ με τα φώτα ανοιχτά, φορώντας σέξι εσώρουχα, κάνοντας έρωτα σε διάφορα σημεία του σπιτιού, χρησιμοποιώντας λιπαντικό αλλά περισσότερες ήταν οι γυναίκες που αποκάλυψαν πως θα έκαναν ακόμα ένα βήμα πιο πέρα στο θέμα του σεξ.

Η υπεύθυνη της έρευνας Κρίστεν Μαρκ (Kristen Mark) τονίζει πως τα αποτελέσματα που έχει στα χέρια της, μπορεί να προκαλέσουν έκπληξη σε αρκετούς και τονίζει:

''Πολλές δεκαετίες τώρα υπήρχε η εντύπωση πως οι γυναίκες είναι πουριτανές στην σεξουαλική τους έκφραση και καταπιεστικές ως προς τους παρτενέρ τους. Με την έρευνα αυτή, δείχνουμε πως η σημερινή γυναίκα δεν είναι πλέον έτσι".

Όπως φαίνεται, αυτή η αναζήτηση της σεξουαλικής περιπέτειας από την πλευρά των γυναικών, αυξάνει την απόλαυση και των δύο συντρόφων με αποτέλεσμα η σχέση να διαρκεί περισσότερο.

Μάλιστα, το 50% όσων συμμετείχαν στην έρευνα τόνισαν πως παρακολουθούν ταινίες πορνό μαζί με τους ερωτικούς τους συντρόφους.

Ταυτόχρονα, σε προηγούμενη έρευνα της εν λόγω ιστοσελίδας είχε αποκαλυφθεί πως οι γυναίκες είναι εκείνες που βαριούνται πιο εύκολα μέσα σε μια σχέση από την οποία έπαιρναν τη σεξουαλική ικανοποίηση που επιθυμούσαν

Το ¼ (περίπου οι μισές ήταν παντρεμένες γυναίκες) είχαν τονίσει πως βαρεμάρα τις είχε ωθήσει στην απιστία ενώ περίπου το 60% ήταν πρόθυμο να δοκιμάσει κάτι καινούργιο για να κάνει πιο πικάντικη της ερωτική του ζωή.

Και στις δύο έρευνες, η πλειοψηφία όσων συμμετείχαν ήταν γυναίκες παντρεμένες και με παιδιά. Ταυτόχρονα, το "K-Y's Good in Bed" δημοσίευσε αποτελέσματα και άλλων ερευνών από διαφορετικές πηγές, που έδειξαν πως οι άντρες είναι σήμερα εκείνοι που προσποιούνται συχνότερα στο σεξ, τη στιγμή που οι γυναίκες όσο μεγαλώνουν έρχονται πιο συχνά σε οργασμό και κάνουν τελικά πιο ποιοτικό σεξ.

Και μην ξεχνάς: σε ένα πράγμα συμφωνούν και τα δύο φύλα: στο πόσο ενθουσιάζονται όταν συμβαίνει ένας ταυτόχρονος οργασμός. Βέβαια, ο ταυτόχρονος οργασμός συμβαίνει πολύ σπάνια, πολύ πιο σπάνια απ' όσο πιστεύεις βλέποντας χολιγουντιανές ταινίες.

www.womenonly.gr