Γυμναστής ασέλγησε σε μαθήτριά του

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

122 Σοκ στην εκπαιδευτική κοινότητα προκαλεί η σύλληψη ενός καθηγητή και προπονητή στίβου, που συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικη αθλήτριά του! Ο δράστης οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές, οι οποίες αναμένεται να αποφανθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα για το απίστευτο περιστατικό που έχει συγκλονίσει όλη τη Θράκη.
Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 17χρονη, ο δράστης επιχείρησε να τη φιλήσει μέσα στο αυτοκίνητό του, όπου επέβαινε η ίδια μετά την προπόνησή τους και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς στο σπίτι της. Η ανήλικη μετέφερε το συμβάν στην οικογένειά της και οι γονείς έσπευσαν στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και κατήγγειλαν τον προπονητή για σεξουαλική παρενόχληση.
Αμέσως άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν τον καθηγητή, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν ενώπιον των δικαστικών αρχών. Ο ανακριτής, που άκουσε με πολλή προσοχή την απολογία του καθηγητή, τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ.
Ετσι τώρα ο προπονητής θα είναι υποχρεωμένος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του να εμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης, ενώ του έχει επιβληθεί και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Η είδηση της σύλληψης του γνωστού εκπαιδευτικού και ανθρώπου του αθλητισμού έπεσε σαν βόμβα όχι μόνο στο επαγγελματικό του περιβάλλον αλλά σε ολόκληρη την πρωτεύουσα του Εβρου.
Πρόσφατα είχε προαχθεί σε σημαντικό πόστο, ενώ όλοι μιλούν γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια. «Τον ξέρω τριάντα χρόνια και ποτέ δεν έδωσε κάποια τέτοια εικόνα. Είναι άριστος οικογενειάρχης, έχει τρία παιδιά, είναι άψογος εκπαιδευτικός. Δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο» λέει ένας από τους συναδέλφους του στην «Espresso», ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Από την πλευρά της, η ανήλικη που κατήγγειλε το περιστατικό προσπαθεί να αποκαταστήσει την ηρεμία της, καθώς και να βρει το κουράγιο να συνεχίσει τον αθλητισμό. Το ίδιο συγκλονισμένοι είναι και οι κάτοικοι της ακριτικής πόλης, οι οποίοι κάνουν λόγο για πρωτοφανές περιστατικό, το οποίο τους σοκάρει ακόμα περισσότερο, καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε ένα άτομο που ενώ είχε αναλάβει να διαπαιδαγωγήσει την κοπέλα, ωστόσο την παρενόχλησε σεξουαλικά.
Από την πλευρά του, ο νομικός εκπρόσωπος του φερόμενου ως δράστη ζήτησε να διενεργηθεί ψυχοπαιδιατρική πραγματογνωμοσύνη της ανήλικης, ώστε να προστατεύσει τα δικαιώματα του εντολέα του.

Espressonews.gr