Τον συνέλαβαν για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Image.ashx Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνελήφθη στο πλαίσιο στοχευμένων διαδικτυακών ελέγχων, ένας άνδρας 36 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για «Πορνογραφία Ανηλίκων».
Ειδικότερα, η δράση του συλληφθέντα άρχισε να ερευνάται όταν αστυνομικοί της ανωτέρω εξειδικευμένης Αστυνομικής Υπηρεσίας διαπίστωσαν ότι, ο 36χρονος διακινούσε προς άλλους χρήστες του διαδικτύου, δύο διακριτά αρχεία παιδικής πορνογραφίας, με χρήση εξειδικευμένου προγράμματος.
Το απόγευμα της Παρασκευής από αστυνομικούς της προαναφερθείσας Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική έρευνα στην οικία του 36χρονου, στην Καβάλα, όπου εντοπίστηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής και οπτικοί πολυμορφικοί δίσκοι (DVD), στα οποία υπήρχαν αρχεία (άνω των 100) παιδικής πορνογραφίας (βίντεο).
Επιπλέον, από την έρευνα στην οικία του συλληφθέντα κατασχέθηκαν, τέσσερις σκληροί δίσκοι και 11 οπτικοί πολυμορφικοί δίσκοι (DVD), το περιεχόμενο των οποίων εξετάζεται.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.