Στους 39 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

καιροσΜικρή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011. Στα ηπειρωτικά ο υδράργυρος θα φτάσει στους 38 και πιθανώς τοπικά στους 39 βαθμούς Κελσίου. Εξασθένηση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι  αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν  βόρειοι βορειοανατολικοί 3  με 5  Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 26 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου και πιθανώς τοπικά 39 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 38 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το απόγευμα στα ορεινά της Θεσσαλίας θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 βαθμούς Κελσίου και πιθανώς στα νότια 39 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι  αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου   
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

protothema.gr