Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος –Καθαρισμός Λόφου Λεβίδη

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

0055 (1)

Θέμα: Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος –Καθαρισμός Λόφου Λεβίδη

Ένα περιβάλλον πιο καθαρό υγιεινό και όμορφο διεκδίκησαν δυναμικά μαθητές , ευαισθητοποιημένοι πολίτες και φορείς του Δήμου Παλλήνης σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου αναλαμβάνοντας τον καθαρισμό του Λόφου Λεβίδη .

Με κέφι και ενθουσιασμό πάνω από 100 πολίτες ανάμεσα τους αρκετά παιδιά πήραν στα χέρια τους φτυάρια, σακούλες και καθάρισαν τον σημαντικότερο πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας από σκουπίδια και επικίνδυνα ξερόχορτα.

Την πρωτοβουλία, τον συντονισμό και την υλικοτεχνική υποστήριξη είχε ο Δήμος Παλλήνης που έδωσε την ευκαιρία στους δημότες του να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα σεβασμού στο δάσος και τους δημόσιους χώρους.

Η δράση αυτή με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος εντάσσεται σε μια συνολική πολιτική που ξεκινάει ο Δήμος Παλλήνης με ενέργειες που προβάλλουν την έννοια του Εθελοντισμού και τέλος στην απαραίτητη και μείζονος σημασίας ευαισθητοποίηση των κατοίκων.

Η δημοτική αρχή λοιπόν ταυτόχρονα με την δημιουργική πολιτική που ακολουθεί στην καθαριότητα, καλεί και τους κατοίκους να συμβάλλουν και αυτοί σε μια συνολική προσπάθεια.

Διότι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και η συνεργασία των κατοίκων στον τομέα της καθαριότητας είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για το αποτέλεσμα.

Ένα καθαρό περιβάλλον δίνει αξία στα σπίτια μας και στην ποιότητα της ζωής μας.

LOFOS LEVIDI