Απήγαγε 17χρονη μαθήτρια από έρωτα

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

17xroniΈρωτας ήταν η αιτία της βίαιης αρπαγής μίας 17χρονης μαθήτριας σε ΕΠΑΛ των Χανίων από τον 22χρονο φίλο της, ο οποίος, αφού εμβόλισε με το αυτοκίνητό του τη μηχανή στην οποία επέβαιναν η ανήλικη και ο αδελφός της, επιβίβασε την 17χρονη μαθήτρια στο όχημά του, αφήνοντας τον 16χρονο αδελφό της χτυπημένο από την πτώση στη μέση του δρόμου.
Η ιστορία, που λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία, εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής σε κεντρικό δρόμο των Χανίων, τη στιγμή που τα δύο αδέλφια πήγαιναν στο επαγγελματικό λύκειο όπου φοιτούν.
Ο 22χρονος Χανιώτης, γνωρίζοντας το δρομολόγιό τους, είχε στήσει καρτέρι και τους περίμενε. Βλέποντάς τους να περνούν από την οδό Περιβολίων, έριξε με ορμή το όχημά του επάνω στη μηχανή στην οποία επέβαιναν τα δύο αδέλφια.
Ο δράστης κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και με τη βία επιβίβασε την κοπέλα σε αυτό, ενώ άφησε τον αδελφό της να κείτεται τραυματισμένος στο δρόμο.
Το περιστατικό έγινε στις 8 το πρωί και η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων ενημερώθηκε λίγα λεπτά μετά, οπότε και μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν πρώτοι στο σημείο.
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς ότι εκτός από τον τραυματία νεαρό υπήρχε επίσης μία τραυματισμένη κοπέλα, την οποία επιβίβασε με τη βία ένας άγνωστος σε αυτούς άνδρας στο αυτοκίνητό του.
Οι μάρτυρες έδωσαν στοιχεία του οχήματος και αμέσως στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ενώ ο Χανιώτης μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Χανίων, όπου γιατροί διαπίστωσαν ότι εξαιτίας της πτώσης από τη μηχανή υπέστη κατάγματα κυρίως στα πόδια.
Δεκάδες αστυνομικοί, έχοντας κάποια στοιχεία από τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων, αναζητούσαν τον νεαρό δράστη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των Χανίων. Με δεδομένο την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του δράστη, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι η κοπέλα έχει επίσης τραυματιστεί, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για τον άμεσο εντοπισμό τους.
Τελικώς, η αγωνία τους έλαβε τέλος λίγες ώρες μετά, όταν ένας ιερέας, στενός συγγενής του 22χρονου, επικοινώνησε με την Αστυνομία και ανέφερε ότι η κοπέλα βρίσκεται στο σπίτι του.
Η ανήλικη είχε επίσης τραυματιστεί κατά την πτώση της από τη μηχανή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή:patris
zougla.gr

 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ζωοκλοπή καλά βαστά στη Κρήτη!