Στη φυλακή ο καθηγητής ιππασίας που αποπλάνησε ανήλικη

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε χθες ο 37χρονος καθηγητής ιππασίας ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω για την αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριάς του!

Ο καθηγητής ιππασίας, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή 7 ετών, κατηγορούταν ότι στις Kαλυθιές Pόδου κατά το χρονικό διάστημα από τον Oκτώβριο του 2001 μέχρι τον Iανουάριο του 2002 και σε μη επακριβώς προσδιορισθείσες ημερομηνίες, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν μόνος του με την ανήλικη μαθήτριά του στο χώρο ιππικού ομίλου και στο στάβλο, ασέλγησε σε βάρος της.

Συγκεκριμένα, της χάιδευε τα πόδια λέγοντάς της χαρακτηριστικά ότι έχει «ωραίες γάμπες». Μάλιστα, μια ημέρα που η ανήλικη βρισκόταν στο στάβλο ο κατηγορούμενος φέρεται να έβαλε το χέρι του μέσα από την μπλούζα της, έξω από το σουτιέν της και να της χάιδεψε το στήθος.

Φέρεται να προέκυψε ακόμη ότι κάποια μέρα αντί να τη μεταφέρει στην οικία της, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία στο Φαληράκι, όπου άρχισε να τη φιλά στο στόμα και στο λαιμό. Στη συνέχεια, αφού ξεκούμπωσε το παντελόνι του, έπιασε το χέρι της και το έβαλε επάνω στο μόριό του.

O κατηγορούμενος απολογούμενος υποστήριξε ότι οι καταγγελίες έγιναν από την οικογένεια για «αντιπερισπασμό» και προκειμένου να παραπλανήσει τις αρχές, φοβούμενη την άσκηση ποινικών διώξεων εις βάρος της για κλοπή αλόγου από τη φάρμα του.

Πηγή