Μαθητής λυκείου έκρυβε το χασίς σε σελίδες βιβλίων

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Χασίς μέσα στις σελίδες των σχολικών βιβλίων, προκειμένου να το πουλήσει σε ανήλικους συμμαθητές του, έκρυβε ένας 17χρονος Ρουμάνος μαθητής του Εσπερινού Λυκείου Θήβας, που συνελήφθη επ' αυτοφώρω από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας!

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είχαν εδώ και αρκετό καιρό πληροφορηθεί ότι ο ανήλικος αλλοδαπός έκανε εμπόριο ναρκωτικών μέσα στο σχολείο και άρχισαν να τον παρακολουθούν διακριτικά περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να τον συλλάβουν. Ετσι, αστυνομικοί ντυμένοι με πολιτικά έστησαν ενέδρα έξω από το σχολείο και, όταν τον είδαν να δίνει ένα βιβλίο σε μαθητή, του πέρασαν χειροπέδες. Σε μια σελίδα του βιβλίου βρήκαν κολλημένο ένα σακουλάκι με μικροποσότητα χασίς! Ετσι, ο ανήλικος έμπορος ναρκωτικών αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι προμήθευε με ναρκωτικά τα παιδιά του σχολείου στην ώρα των διαλειμμάτων!

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 22 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ομως, όταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν προσεκτικά και τα σχολικά του βιβλία, βρήκαν άλλα 85 γραμμάρια τυλιγμένα σε συσκευασίες και κολλημένα με ταινία στις εσωτερικές σελίδες!

Εναντίον του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

espressonews