Προσφέρετε είδη πρώτης ανάγκης στο Μαιευτήριο «Αλεξάνδρα»

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Αθήνα: Είδη πρώτης ανάγκης (γάλα α' και β' βρεφικής ηλικίας και πάνες για βρέφη από 0 έως 3 μηνών και από 3 έως 6 μηνών), έχει ανάγκη η Κοινωνική Υπηρεσία του Μαιευτηρίου «Αλεξάνδρα».

Η συγκεκριμένη υπηρεσία του νοσοκομείου, έχει την ευθύνη της φροντίδας βρεφών που εγκαταλείφθηκαν από τους γονείς τους, μετά την γέννηση τους και σήμερα μεγαλώνουν μέσα στο νοσοκομείο, χάρη στις προσπάθειες του προσωπικού.

Ωστόσο, τα είδη πρώτης ανάγκης προσφέρονται και σε μητέρες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες, στην ανατροφή των παιδιών τους.

Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε στην προσπάθεια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Μαιευτηρίου «Αλεξάνδρα». Ας γίνουμε αρωγοί στον σκοπό αυτό και ας προσφέρουμε γάλα α' και β' βρεφικής ηλικίας και πάνες για βρέφη από 0 έως 3 μηνών και από 3 έως 6 μηνών.

Οι προσφορές γίνονται δεκτές καθημερινά από τις 08:00 π.μ. έως και τις 14:00 μ.μ. στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου επί της οδού Λαοδικείας 13-15 στα Ιλίσια. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-7706832, ημέρες και ώρες γραφείου.

Πηγή