Εφιαλτικές ώρες για 19χρονη κοπέλα

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Εφιαλτικές ώρες έζησε 19χρονη κοπέλα στα χέρια δύο αλλοδαπών, οι οποίοι την άρπαξαν μέσα από το αυτοκίνητο του φίλου της στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης. Οι δράστες αφού κακοποίησαν και βίασαν την άτυχη κοπέλα, στη συνέχεια την απελευθέρωσαν σε περιοχή του Πειραιά.

Την κακοποίηση της κοπέλας επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής που την εξέτασε. Η 19χρονη είναι σε άσχημη κατάσταση και χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια για να ξεπεράσει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των δύο ανθρωπόμορφων τεράτων, που τη χρησιμοποίησαν για να ικανοποιήσουν με τον πιο βάναυσο τρόπο τις αρρωστημένες τους ορέξεις.

Συγκλονισμένοι οι γονείς και οι φίλοι της κοπέλας βρίσκονται συνεχώς δίπλα της προκειμένου να τη βοηθήσουν να συνέλθει από τον εφιάλτη που έζησε.

Ολα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, όπου η 19χρονη είχε πάει με τον 20χρονο φίλο της, γιο απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. Η ίδια είναι κόρη εν ενεργεία αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος.

Το ρολόι έδειχνε 1.20 τα ξημερώματα, όταν οι δυο νέοι αντιλήφθηκαν πως δυο κουκουλοφόροι κινούνταν απειλητικά προς το σταθμευμένο αυτοκίνητό τους. Ο 20χρονος προσπάθησε να βάλει μπροστά τη μηχανή για να φύγουν. Δυστυχώς, όμως, δεν πρόλαβε. Οι δύο άγνωστοι -όπως όλα δείχνουν, ηδονοβλεψίες- έσπασαν με πέτρες τα τζάμια του οχήματος και με την απειλή ενός όπλου ανάγκασαν τον νεαρό να κατέβει από αυτό. Αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια, τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο, μπήκαν στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί με την έντρομη κοπέλα.

Λίγη ώρα μετά, στην οδό Λεβαδιάς στη Γλυφάδα, έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο του νεαρού χρησιμοποιώντας αναμμένο στουπί, το οποίο έριξαν στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου.

Η μαρτυρία μιας γυναίκας που μένει στην οδό Λεβαδιάς κρίνεται σημαντική, καθώς φαίνεται πως είδε τους δράστες. «Είδα δυο άνδρες μεγαλόσωμους να τραβάνε μια έντρομη κοπέλα και να τη βάζουν με τη βία σε ένα αυτοκίνητο. Την ίδια στιγμή ξέσπασε φωτιά στο αυτοκίνητο, που είχαν σταθμεύσει κοντά στην πυλωτή της πολυκατοικίας μας».

Στο μεταξύ ο 20χρονος, που είχε εγκαταλειφθεί αιμόφυρτος από τους αδίστακτους κακοποιούς, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από περαστικούς και σύμφωνα με της μαρτυρίες, μονολογούσε: «Η κοπέλα μου, πού είναι η κοπέλα μου, την πήραν τα κτήνη».

Η κοπέλα απελευθερώθηκε από τους αδίστακτους δεσμώτες της το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή του Ικονίου στον Πειραιά σχεδόν ημίγυμνη. Με πολύ κόπο έφτασε στην πόρτα ενός σπιτιού, χτύπησε το κουδούνι και ζήτησε από τους ιδιοκτήτες να ενημερώσουν τους γονείς της.

Πηγή