Εκλεισε στον βιαστή της ραντεβού-παγίδα

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Ραντεβού στον ίδιο της τον βιαστή είχε το θάρρος να κλείσει μια 40χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, στα Χανιά, προκειμένου να πέσει στη φάκα που είχαν στήσει οι άντρες της Ασφάλειας. Η γυναίκα...

το βράδυ της περασμένης Δευτέρας έπεσε θύμα βιασμού από έναν 26χρονο αλλοδαπό αραβικής καταγωγής, ο οποίος την έσυρε με τη βία μέσα σε έναν ελαιώνα και ικανοποίησε πάνω στο κορμί της τις αρρωστημένες του σεξουαλικές ορέξεις. Η ίδια όμως, παρά το σοκ που είχε υποστεί, βρήκε το κουράγιο να μαζέψει τα κομμάτια της ψυχής της και του προτείνει να ξαναβρεθούν την ίδια ώρα το επόμενο βράδυ στο ίδιο σημείο. Εκπληκτος ο νεαρός Αραβας δέχτηκε, χωρίς να υπολογίσει τη δύναμη ψυχής που είχε το θύμα του.

Η 40χρονη μετέβη στην Ασφάλεια και κατήγγειλε το περιστατικό. Σε συνεννόηση με τους αστυνομικούς πήγε στο ραντεβού, όπου την περίμενε ο βιαστής της, ο οποίος συνελήφθη.

Πηγή: troktiko

1 σχόλια:

Μπράβο σου και συγχαρητήρια κυρία μου,σπανίζουν στο είδος σου γυναίκες!Κάπως έτσι τους χρειάζεται τους βρομιάρηδες που μαζέψαμε και μας ταλαιπωρούν που αντί για το μάννα,μας ποτίζουν την χολή τους,ως ευεργετηθέντες αχάριστοι!