Πίσω στη φυλακή το τέρας που βίασε οκτάχρονο αγοράκι

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Το δρόμο της επιστροφής για τις φυλακές πήρε ο 25χρονος Λαρισαίος που το Μάιο του 2006 είχε ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις πάνω στο άγουρο κορμί ενός αγοριού μόλις 8 ετών. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας επέβαλε στο ανθρωπόμορφο τέρας από τον Τίρναβο συνολική ποινή κάθειρξης 19 ετών για αποπλάνηση και βιασμό του μικρού παιδιού, ενώ αποφάσισε η έφεσή του να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Η φρικιαστική υπόθεση, που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, σημειώθηκε στις 27 Μαΐου του 2006, όταν ο δράστης ανάγκασε με τη βία το μικρό αγγελούδι να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και έπειτα το οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, όπου το βίασε. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε τόσο από τη μαρτυρία του παιδιού όσο και από την ιατροδικαστική εξέταση, ο 25χρονος πριν προβεί στην αποτρόπαιη πράξη φρόντισε να το δέσει πισθάγκωνα και να το φιμώσει, καθώς δεν μπορούσε να αντέξει τις κραυγές πόνου και τα αναφιλητά του. Επειτα το άφησε αβοήθητο και τράπηκε σε φυγή απειλώντας ότι θα το σκότωνε, αν έλεγε οτιδήποτε στους γονείς του για όσα του είχαν συμβεί.

Το αγοράκι, σε άθλια κατάσταση, εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του όσα του είχε κάνει ο αδίστακτος δράστης. Σε κατάσταση σοκ, οι γονείς μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλαν το περιστατικό, άντρες του οποίου έπειτα από έρευνες κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Η δίκη του 25χρονου έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη φρουρούσε το δικαστικό μέγαρο προς αποφυγή επεισοδίων, καθώς υπήρχαν φόβοι για λιντσάρισμα του δράστη.

Πηγή