Στην Αγία Παρασκευή παίζουν με τις ψυχές 3χρονων και 4χρονων παιδιών!

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Η ανικανότητα και η αυθαιρεσία της Δημοτικής Αρχής της Αγίας Παρασκευής, αποδείχτηκε περίτρανα ακόμη μια φορά. Μόνο που τώρα, τα θύματά του είναι 3χρονα και 4χρονα παιδιά!

Αιφνιδιαστικά, χθες το πρωί, μετά την υπαγωγή του παιδικού σταθμού όπου πηγαίνει η 4χρονη κόρη μου-Δημοτική Επιχείρηση Βρεφονηπιακών Σταθμών, Λάδωνος 5- σε κάποιο νέο καθεστώς (που δεν με ενδιαφέριε και δεν με αφορά)τα τμήματα συρρικνώθηκαν, προσωπικό που απέδιδε τα μέγιστα βρέθηκε στο δρόμο και τα παιδιά χωρίστηκαν από τοςυ φίλους και τις δασκάλες τους με τον πλέον αντιπαιδαγωγικό και απαράδεκτο τρόπο. Οι παροχές συρρικνώθηκαν και αυτές.
Το διαιτολόγιο άλλαξε προς το χειρότερο (ποιός επιστήμονας αποφάσισε ξαφνικά να βάλει τη... μερέντα στο μέχρι χθες απολύτως υγιεινό διαιτολόγιο των παιδιών;)
Αυτό που δεν άλλαξε είναι το υψηλό αντίτιμο που πληρώνουμε οι γονείς!!! Στην αρχη της χρονιάς, παρά το οικονομικό κόστος επιλέξαμε το συγκεκριμένο παιδικό σταθμό, ακριβώς γιατί έδινε το "κάτι παραπάνω" στα παιδιά μας και γιατί όλο το προσωπικό, από τον οδηγό μέχρι τις μαγείρισσες και τις δασκάλες ήταν κάτι παραπάνω από άψογο και έκανε τα παιδιά μας να πηγαίνουν κάθε πρωί με χαρά στο σχολείο...
Άριστη ήταν και η συνεργασία μας με τη διευθύντρια που απομακρύνθηκε, χωρίς να κληθούμε ως γονείς να πούμε μια γνώμη! Η ενημέρωση μας έγινε από τη μια μέρα στην άλλη.
Δεν είμαστε διατεθιμένοι να δεχθούμε τα άθλια παιχνίδια του ανίκανου δημάρχου ούτε των ανθρώπων που διορίζει σε θέσεις σημαντικής ευθύνης και αφορούν στις ευαίσθητες ψυχές των παιδιών.
Δεν είμαστε υπήκοοι του κυρίου Γιαννακόπουλου και της παρέας του. Απαιτούμε να "παγώσουν" όλες οι αλλαγές, μέχρι να συζητηθούν όλα τα ζητήματα. Δεν δεχόμαστε τετελεσμένα γεγονότα...

Το γράμμα της μητέρας που ακολουθεί, νομίζω τα λέει όλα.

"Αξιότιμε κύριε δήμαρχε!
Απευθύνομαι σε εσάς για ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα που αφορά την τετράχρονη κόρη μου. Από πέρσι πηγαίνει στον παιδικό σταθμό της οδού Λάδωνος, από τον οποίο μείναμε σε γενικές γραμμές πολύ

Διαβάστε την συνέχεια
.