Κάρφωσε βελόνα στην καρδιά του μωρού της και το σκότωσε

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook


Συνέβει στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η μητέρα αφαίρεσε τη βελόνα από έναν ορό και την κάρφωσε στην καρδιά του μωρού. Οι γιατροί δεν κατάφεραν παρά τις προσπάθειες να επαναφέρουν το άτυχο μωρό.

Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Το νεογνό βρέθηκε νεκρό σε ακάλυπτο χώρο του υπογείου του Νοσοκομείου, ενώ λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν και την 30χρονη μητέρα, σε κατάσταση σύγχυσης, σε τουαλέτα του ιδρύματος.

Από τη νεκροψία του νεογνού προέκυψε ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, καθώς έφερε τραύμα στη θωρακική χώρα από αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο τραυμάτισε την καρδιά του βρέφους, προκαλώντας το θάνατό του.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή Παύλου Παυλίδη, το αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε ήταν η βελόνα, που χρησιμοποιείται στους ορούς, ενώ ο ορός που έφερε η μητέρα, βρέθηκε κοντά στο νεκρό μωρό.

Η μητέρα είχε γεννήσει με καισαρική τομή προ διημέρου, εξαφανίσθηκε μαζί με το μωρός την Πέμπτη το μεσημέρι από το θάλαμο της μαιευτικής κλινικής, που νοσηλευόταν.

Αμέσως κινητοποιήθηκε το προσωπικό του νοσοκομείου και παράλληλα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για τον εντοπισμό τους.

Η 30χρονη, που κατάγεται από χωριό του νομού Έβρου, νοσηλεύεται φρουρούμενη στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου της χορηγείται ειδική αγωγή.

(Πηγή madata)