Παντρεύτηκε τον δολοφόνο του παιδιού της

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook


Το χέρι της κρατάει τρυφερά το δικό του την ώρα που ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί ως σύζυγοι στις γερμανικές φυλακές όπου κρατείται εκείνος. Ο άντρας είναι ο 41χρονος Αντρέας Μ., πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, ο οποίος κατηγορείται ότι πριν από δύο χρόνια χτύπησε μέχρι θανάτου την 4χρονη Λεονί. Η ξανθιά γυναίκα στο πλευρό του είναι η νέα του σύζυγος Μύριαμ Μ. Σίγουρα, δεν αποτελεί είδηση το γεγονός ότι μια γυναίκα παντρεύεται τρόφιμο φυλακών, όμως είναι αναμφισβήτητα πρωτόγνωρο μια μάνα να παντρεύεται τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του παιδιού της.

Η Λεονί προσκομίστηκε στο νοσοκομείο στις 26 Νοεμβρίου του 2007 με εγκεφαλική αιμορραγία και μώλωπες σε όλο το σώμα της και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η μικρή είχε δεχτεί τόσο ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι που είχαν σκιστεί οι μύες του κροτάφου της, ενώ πέντε μέρες μετά απ’ αυτό το χτύπημα είχε υποστεί ισχυρό τράνταγμα το οποίο προκάλεσε το θανατηφόρο τραυματισμό της.

Παρά το γεγονός ότι ο Αντρέας κατηγορήθηκε εξ αρχής για την πρόκληση σωματικών βλαβών, με αποτέλεσμα το θάνατο της Λεονί, η μητέρα του κοριτσιού όχι μόνο δεν διέκοψε κάθε επαφή μαζί του, αλλά τον παντρεύτηκε και του συμπαραστέκεται στο δικαστικό αγώνα που δίνει για να μειώσει την ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε πρωτόδικα.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό έχει αναστατώσει την κοινή γνώμη της Γερμανίας, που δεν μπορεί να πιστέψει πώς είναι δυνατόν μια μάνα να παντρεύεται τον δολοφόνο του παιδιού της. Οι εισαγγελικές αρχές της χώρας απήγγειλαν προσφάτως κατηγορίες εναντίον της για ψευδομαρτυρία και συνέργεια. Και οι δυο τους, ωστόσο, επιμένουν να αρνούνται τις κατηγορίες και ελπίζουν ότι πολύ σύντομα εκείνος θα αφεθεί ελεύθερος για να μπορέσουν ννα ζήσουν τον έρωτά τους.

(Πηγή madata)