Της εμφύτευσαν λάθος έμβρυο!

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook


Ετοιμάζεται για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της , να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, με τη διαφορά ότι δεν είναι... δικό της! Ο λόγος για την 40χρονη Carolyn Savage από το Ohio, η οποία αναμένεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να γεννήσει με καισαρική τομή, αφού έκανε τεχνητή γονιμοποίηση τον Φεβρουάριο. Όμως, οι γιατροί τής εμφύτευσαν... λάθος σπέρμα!

Ο γυναικολόγος ενημέρωσε το ζευγάρι για το μπέρδεμα δέκα μέρες μετά τη διαδικασία γονιμοποίησης, και είπε στη μέλλουσα μητέρα ότι μπορεί, εάν η ίδια το επιθυμεί, να κάνει άμβλωση. Ωστόσο, το ζεύγος δεν δέχθηκε αυτή την επιλογή και κατέληξε στη δύσκολη απόφαση να δώσει το παιδί πίσω στους βιολογικούς του γονείς.

«Ξέρουμε ότι εάν το δικό μας παιδί ήταν κάπου εκεί έξω, θα φτάναμε ως τα πέρατα του κόσμου για μα το πάρουμε πίσω», είπε η Savage δικαιολογώντας την απόφασή της.

Οι πραγματικοί γονείς του αγέννητου μωρού έχουν ήδη ενημερωθεί για το λάθος, και έτρεμαν μήπως η «μητέρα» επιλέξει να τερματίσει την κύηση. Ωστόσο, όταν έμαθαν ότι δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο, ανακουφίστηκαν.

Τα δύο ζευγάρια πλέον έχουν γνωριστεί και βρίσκονται σε συχνή επικοινωνία. Όσον για την κλινική, οι Savages έχουν ήδη κινηθεί νομικά, ώστε να εξασφαλίσουν ότι η διεύθυνσή της αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για το… λάθος!

(Πηγή madata)