Σκότωσε με μαχαίρι τις έφηβες κόρες της ενώ κοιμόντουσαν

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Μία υπάλληλος ξενοδοχείου σκότωσε με μαχαίρι τις έφηβες κόρες της ενώ κοιμόντουσαν, στο σπίτι τους, πριν ανακοινώσει σε φίλη της ότι έκανε "κάτι τρομερό", αναφέρθηκε σήμερα σε δικαστήριο. Η Ρίκα Κουμάρι-Μπέικερ σκότωσε τις κόρες της Νταβίνα, 16 ετών και Τζασμίν 13 ετών με ένα κουζινομάχαιρο, ευρισκόμενη σε κατάσταση φρενίτιδας, ανέφερε ο εισαγγελέας Τζον Φάρμερ στο δικαστήριο του Κέϊμπριτζ.

Η Νταβίνα δέχθηκε 39 μαχαιριές πριν η νεότερη αδελφή της θανατωθεί από ένα "υπερβολικά μεγάλο"αριθμό κτυπημάτων με μαχαίρι, είπε ο Φάρμερ. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η Κουμάρι-Μπέϊκερ είχε διαφωνήσει με τον πρώην συζυγό της Ντέιβιντ Μπέικερ για την μέριμνα και την φροντίδα των παιδιών τους και ενδέχεται να ήθελε να τον "εκδικηθεί" σκοτώνοντάς τα κορίτσια, μετέδωσε το Press Association.

Mετά το φονικό, η Κουμάρι-Μπέικερ ,άλλαξε ρούχα και βγήκε έξω δύο φορές με το αυτοκίνητό της πριν τηλεφωνήσει στη φίλη της Νάταλι Μπάρφορντ και της αφήσει μήνυμα στον τηλεφωνητή: "Εκανα κάτι τρομερό Νάταλι σε παρακαλώ τηλεφώνησέ μου". Η Κουμάρι-Μπέικερ, 41 ετών, αρνείται ότι δολοφόνησε τα δύο κορίτσια στο σπίτι τους στο Στρίθαμ, στο Κέιμπριτζσάιρ τον Ιούνιο του 2007.

Ενορκοι ανέφεραν ότι οι δικηγόροι της θα επιχειρηματολογήσουν ότι αντιμετώπίζε μεγάλες ψυχολογικές διαταραχές όταν σκότωσε τα κορίτσια. Στους ενόρκους αναφέρθηκε ότι η Κούμαρι Μπέικερ είπε προς την Μπάρφορντ: "Σκότωσα τα παιδιά, τα παιδιά είναι νεκρά", ενώ η μητροκτόνος σε συνέντευξή της αρνήθηκε ότι είχε αναφέρει σε άλλο τηλεφώνημα ότι μαχαίρωσε τα παιδιά με κουζινομάχαιρο και υποστήριξε ότι στην φάση εκείνη δεν είχε αντιληφθεί ότι τα κορίτσα ήταν νεκρά.
Η δίκη συνεχίζεται.

(Πηγή Espressonews)