Απίστευτη κτηνωδία εις βάρος 5 παιδιών

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Απίστευτη κτηνωδία εις βάρος παιδιών αποκαλύφθηκε στη Σκωτία ύστερα από μια καλοσχεδιασμένη επιχείρηση της βρετανικής αστυνομίας, που είχε ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση πέντε παιδιών, τα οποία ήταν σκλάβοι των αρρωστημένων σεξουαλικών φαντασιώσεων κάποιων αδίστακτων ανθρώπων.

Τα παιδιά, ηλικίας επτά έως δεκατριών ετών, είχαν απαχθεί και κακοποιούνταν σεξουαλικά από τους απαγωγείς, οι οποίοι μετέδιδαν online τις πράξεις τους ή τις βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια τις ανέβαζαν στο Διαδίκτυο. Τα ανυπεράσπιστα παιδιά κακοποιούνταν σε καθημερινή βάση προκειμένου να ικανοποιούν τα βίτσια των απαγωγέων και, πιθανότατα, των πελατών τους, που παρακολουθούσαν τους βιασμούς.

Την άκρη του νήματος βρήκαν ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί στη Σκωτία, ύστερα από τη σύλληψη ενός άντρα ο οποίος έπεσε στα χέρια τους όχι ως ύποπτος για απαγωγή παιδιών, αλλά για άλλα σεξουαλικά αδικήματα. Στην πορεία της έρευνας αποκαλύφθηκαν οι πράξεις του. Αμέσως οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα για να βρουν τις ταυτότητες των παιδιών και ταυτόχρονα ετοιμάστηκαν οι επιχειρήσεις για τη διάσωσή τους, που έγιναν πάρα πολύ γρήγορα καθώς σε αντίθετη περίπτωση οι απαγωγείς θα μπορούσαν να τα μεταφέρουν σε άλλους χώρους από αυτούς που τα κρατούσαν. Τα τρία από τα πέντε παιδιά εντοπίστηκαν στη Σκωτία και τα άλλα δύο στην Αγγλία. Η επιχείρηση έγινε μέσα στον Αύγουστο, ωστόσο αποκαλύφθηκε μόλις προχθές από σκωτσέζικη εφημερίδα. Τώρα και τα πέντε παιδιά βρίσκονται υπό τη φροντίδα των αρχών πρόνοιας και ψυχολόγοι προσπαθούν να τα βοηθήσουν.

Οπως δήλωσε ο Ντέρεκ Ογκ, επικεφαλής της ομάδας αντιμετώπισης σεξουαλικών εγκλημάτων, μέχρι να γίνει η επιχείρηση διάσωσης των παιδιών οι αστυνομικές αρχές δεν είχαν ιδέα για την έκταση της εκμετάλλευσης παιδιών που γίνεται στη Σκωτία. Δεν παρέλειψε δε να σημειώσει ότι οι αστυνομικοί που ήταν επιφορτισμένοι με την έρευνα εργάζονταν μέρα και νύχτα μέχρι να φθάσουν σε θετικό αποτέλεσμα, προσθέτοντας ότι στην επιτυχία συνέβαλε πολύ το γεγονός ότι δεν μπήκαν γραφειοκρατικά εμπόδια στην επιχείρηση.

(Πηγή madata.gr)

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε τους πούστιδες!