Εγκατέλειψε σύζυγο και 4 παιδιά λόγω Facebook

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Τον απόλυτο έρωτα μέσα από το Facebook φαίνεται πως γνώρισε μια 35χρονη γυναίκα από την Αρτα, η οποία εγκατέλειψε σύζυγο και τέσσερα ανήλικα παιδιά προκειμένου να ακολουθήσει τον αγαπημένο της.

Η απίστευτη ιστορία αγάπης και τρέλας, που αποτελεί τις τελευταίες ημέρες το πρώτο θέμα συζήτησης στην Αρτα και στα γύρω χωριά, έχει χωρίσει τους κατοίκους σε δύο στρατόπεδα: τους ρομαντικούς και τους συντηρητικούς. Οι πρώτοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν την πράξη της 35χρονης, ενώ οι δεύτεροι την έχουν ήδη «καταδικάσει σε θάνατο διά λιθοβολισμού».

Αυτό που την κάνει διαφορετική, πάντως, από πολλές άλλες ιστορίες που μπορεί να δίνουν τροφή για κουτσομπολιά, από κάποιες που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας επαγγελματιών του είδους ή από ορισμένες που στάθηκαν πηγή έμπνευσης για μεγάλους δημιουργούς είναι ο τρόπος που γεννήθηκε ο μεγάλος έρωτας.

Μιλάμε, λοιπόν, για έναν έρωτα που γεννήθηκε και φούντωσε στο Facebook. Σε αυτό τον τεράστιο διαδικτυακό τόπο συνάντησης φίλων που, όπως φαίνεται, δίνει τη δυνατότητα και για νέες γνωριμίες.

Η 35χρονη γυναίκα από χωριό της Αρτας εγκατέλειψε τον στρατιωτικό σύζυγό της και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά που είχαν αποκτήσει στη διάρκεια του γάμου τους και εξαφανίστηκε προκειμένου να ζήσει τον απόλυτο έρωτα με τον άντρα που γνώρισε στο Facebook. Τo σημείωμα που άφησε στους δικούς της ήταν λακωνικό: «Φεύγω να κάνω τη ζωή μου».

(Πηγή madata)