Σεξ για χρήματα σκέφτεται μία στις τρεις έφηβες στο Χονγκ Κονγκ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Μια στις τρεις έφηβες στο Χονγκ Κονγκ θα σκεφτόταν την πιθανότητα να κάνει σεξ για να κερδίσει χρήματα, σύμφωνα με τη νέα τάση του «πληρωμένου ραντεβού» που κυριαρχεί στην πόλη αυτή των επτά εκατομμυρίων κατοίκων.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση σε 600 έφηβες από 12 ως 20 ετών, το 34% δήλωσε πως θα μπορούσε να θεωρήσει το «πληρωμένο ραντεβού» ως πλήρη απασχόληση. Το 60% δήλωσε πως με αυτόν τον τρόπο κερδίζει εύκολα και γρήγορα χρήματα, ενώ το 23% επισήμανε πως θα το έκανε μόνο για σεξουαλική απόλαυση.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την Χριστιανική Ένωση του Χονγκ Κονγκ, λίγο μετά την καταδίκη σε ισόβια κάθειρξη 24χρονου ο οποίος δολοφόνησε 16χρονη που γνώρισε μέσω Διαδικτύου. Ο Τινγκ Κάι-τάι δολοφόνησε και ακρωτηρίασε το κορίτσι αφού συμφώνησε να τον συναντήσει έναντι 1.500 δολαρίων Χονγκ Κονγκ (193 δολάρια ΗΠΑ).

Από άλλη δημοσκόπηση, στις αρχές του χρόνου, προέκυψε πως οι έφηβες επιλέγουν τα «πληρωμένα ραντεβού» για να μπορούν να πληρώνουν τα ρούχα των διάσημων σχεδιαστών που θέλουν να αγοράζουν, καθώς και άλλα ακριβά προϊόντα.

Η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ έχει συλλάβει τους τελευταίους μήνες αρκετούς προαγωγούς κοριτσιών, ακόμα και 13 ετών. Επίσης μια 19χρονη συνελήφθη όταν κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο βίντεο που την έδειχνε να κάνει σεξ μέσα σε λεωφορείο έναντι 25 δολαρίων για να αγοράσει μια «επώνυμη» τσάντα.

(Πηγή)