Κέρασε παγωτό το δολοφόνο της πριν την κατακρεουργήσει

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Τη λύση του γρίφου της στυγερής δολοφονίας της 69χρονης Νίκης Μηλίνης, που βρέθηκε σφαγμένη μέσα στο σπίτι της στο Βόλο, αναζητούν οι διωκτικές αρχές που έχουν στρέψει τις έρευνες στο στενό της περιβάλλον. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η άτυχη 69χρονη που βρέθηκε νεκρή από τον γιο της, όπως όλα δείχνουν, φέρεται να γνώριζε πολύ καλά τον δολοφόνο της καθώς του άνοιξε την πόρτα, συνομίλησε για ώρα μαζί του, τον κέρασε παγωτό και τελικά δέχτηκε είκοσι μαχαιριές με πρωτοφανή αγριότητα και μίσος.

Οπως εκτιμά ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα της, το έγκλημα έγινε μεταξύ της περασμένης Δευτέρας και Τετάρτης. Το θύμα άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο της και μάλιστα είχε τέτοια οικειότητα μαζί του, που τον δέχτηκε με τη ρόμπα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 69χρονη αιφνιδιάστηκε από τον δράστη, ο οποίος της επιτέθηκε από πίσω, την ώρα που εκείνη έβγαινε από το σαλόνι, καθώς δεν υπάρχουν ίχνη πάλης. Από το διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, που βρίσκεται απέναντι από το παλιό νεκροταφείο της Νέας Ιωνίας, δεν λείπει τίποτε, έτσι έχει αποκλειστεί ως κίνητρο η ληστεία. Ο μεγάλος αριθμός των χτυπημάτων που δέχτηκε η 69χρονη δείχνει ότι ο δράστης είχε πάθος και μίσος για το θύμα, ενώ φεύγοντας πήρε μαζί του και το όπλο του εγκλήματος.

Ο γιος της ανησύχησε που επί δύο μέρες η μητέρα του δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του και όταν επικοινώνησε με την αδερφή του που ήταν και εκείνη ανάστατη αφού δεν την έβρισκε, πήγε την περασμένη Πέμπτη στο πατρικό του σπίτι, άνοιξε την πόρτα και την αντίκρισε νεκρή στο διάδρομο, μεταξύ του σαλονιού και της κουζίνας, με τη δυσοσμία στο χώρο να είναι έντονη

(Πηγή madata.gr)