Μία 17χρονη αλλοδαπή έζησε τον εφιάλτη

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Ήρθε στη χώρα μας με την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής, αλλά έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ομοεθνών της. Η 17χρονη Ρουμάνα συνελήφθη στις 30 Ιουνίου, γιατί διαπιστώθηκε ότι η άδεια εισόδου και παραμονής που διέθετε ήταν πλαστή. Βρήκε στέγη σε κέντρο παιδικής μέριμνας, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εκεί όμως γνώρισε τον άνδρα που θα έκλεβε για πάντα την αθωότητά της.

Πρόκειται για έναν ομοεθνή της, ο οποίος την έπεισε να έρθει μαζί του στην Αθήνα, τάζοντάς της ότι θα την βοηθούσε να επιστρέψουν στη χώρα τους. Εκείνος όμως είχε άλλα σχέδια...

Αρχικά την "πούλησε" σε έναν δεύτερο Ρουμάνο για 1.000 ευρώ, και στη συνέχεια και οι δύο την "μεταπούλησαν" σ' έναν 41χρονο Αλβανό, ο οποίος την εξέδιδε «νόμιμα» σε οίκο ανοχής, αφού με πλαστά έγγραφα πιστοποιούσε ότι ήταν ενήλικη.

Περισσότεροι από 40 άνδρες χρησιμοποιούσαν καθημερινά το κορμάκι της κοπέλας. Όταν η «δουλειά» τελείωνε, ο Αλβανός κρατούσε φυλακισμένη την ανήλικη σε ένα διαμέρισμα στην Αθήνα, όπου ο ίδιος και οι δύο Ρουμάνοι την βίαζαν από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Στις 29 Ιουνίου, η 17χρονη κατάφερε να δραπετεύσει από τα χέρια των δυναστών της και να καταγγείλει τα όσα ζούσε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Την υπόθεση ανέλαβε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ανηλίκων, που ενημέρωσε την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών. Μετά από έρευνες, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο Αλβανός, ο ένας από τους δύο Ρουμάνους και μια Ρωσίδα, η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής όπου εκδιδόταν η 17χρονη. Εναντίον τους ασκήθηκαν διώξεις για κακουργηματικές πράξεις.

Ταυτόχρονα, εκδόθηκαν εντάλματα και για άλλα τρία άτομα -επίσης αλλοδαποί. Όπως εκτιμούν οι Αρχές, και οι έξι κατηγορούμενοι αποτελούν μέλη διεθνούς κυκλώματος σωματεμπορίας.

(Πηγή madata.gr)