Μία 17χρονη δολοφόνησε 30 άνδρες!

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Μια 17χρονη κοπέλα που από προχθές το βράδυ κρατείται από την αστυνομία της Βραζιλίας προκάλεσε μεγάλο σοκ στην κοινή γνώμη της χώρας με την ομολογία της ότι την τελευταία διετία δολοφόνησε με μαχαίρι τριάντα άντρες!

Η νεαρή μαθήτρια έκανε ακόμη και τους -συνηθισμένους από ανάλογες υποθέσεις- αστυνομικούς να απορήσουν με την ψυχραιμία της κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, οπότε περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το πού, το πώς και το πότε διέπραξε τον καθένα από τους φόνους, με τον πρώτο να συμβαίνει όταν ήταν μόλις 15 ετών! Το κορίτσι -είναι τόσο μικρό σε ηλικία που απαγορεύεται ακόμη και η δημοσιοποίηση του ονόματός του-, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sun», είπε στις αρχές πως άρχισε να στοχοποιεί άντρες στη γενέτειρά της, το Σάο Πάολο «για χρήματα, εκδίκηση και απονομή δικαιοσύνης». Ενα τρίπτυχο δικαιολογιών που, όπως είναι φυσιολογικό, προβλημάτισε τους αστυνομικούς, καθώς δεν μπορούν να καταλάβουν τι εννοεί η 17χρονη όταν χρησιμοποιεί στην ομολογία της τις εκφράσεις «εκδίκηση» και «απονομή δικαιοσύνης».

«Δεν έχω το κουράγιο να κρατήσω στο χέρι μου όπλο - αντίθετα, μπορώ να κρατήσω και να χρησιμοποιήσω ένα μαχαίρι» είπε χαρακτηριστικά η ανήλικη, που λέγεται πως κατά την ομολογία της κάποιες στιγμές μειδιούσε! Η νεότερη, κατά τα φαινόμενα, κατά συρροήν δολοφόνος στον κόσμο είπε ακόμη πως σε όλες τις δολοφονίες χρησιμοποίησε το ίδιο μαχαίρι με το οποίο κάρφωσε θανάσιμα το πρώτο της θύμα, έναν άντρα που της έριξε ένα ποτήρι μπράντι στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια καβγά μέσα σε μπαρ.

Μέχρι χθες το βράδυ η αστυνομία του Σάο Πάολο δεν διέθετε περισσότερα στοιχεία που να οδηγούν στους λόγους που την οδήγησαν να διαπράξει τόσους φόνους. Πηγές πάντως -κατά τη «Sun»- αναφέρουν πως μετά το πρώτο της έγκλημα στρατολογήθηκε από συμμορία που τη χρησιμοποίησε ως εκτελεστή, λόγω του αθώου παρουσιαστικού της που τη βοηθούσε να πλησιάζει τα θύματά της χωρίς να προκαλεί υποψίες για τις προθέσεις της. Να σημειωθεί πως η 17χρονη κατά συρροήν δολοφόνος συνελήφθη πρόσφατα, έπειτα από συμπλοκές που σημειώθηκαν στους δρόμους της βραζιλιάνικης πόλης.

(Πηγή madata.gr)