ΣΟΚ!!! Πατέρας βίαζε την 13χρονη κόρη του στην Κρήτη

Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Μια συγκλονιστική ιστορία αποκαλύφθηκε στην Κρήτη. Δεκατριάχρονη έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο τον πατέρα της, ο οποίος την εξέδιδε και στους συγχωριανούς του.
Η ιστορία έχει ακόμα πιο φρικιαστικό σενάριο, καθώς το μικρό κορίτσι, ο 62χρονος πατέρας-τέρας το απέκτησε αφού παντρεύτηκε την θετή του κόρη!
Ο δράστης της αποτρόπαιας πράξης, ο οποίος ήταν φυγόδικος, έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών του Ηρακλείου στην περιοχή του Καστελίου.

(Διαβάστε περισσότερα εδώ)

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα λιγη ανθρωπια δεν υπαρχει πια σε αυτο τον κοσμο??Πως γινεται να βιαζει ο πατερας τη κορη του να την παντρευεται και να κανει και παιδι μαζι της??Πως γινεται ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ να υπαρχουν τετοιες κακοποιησεις?Γιατι δε λαμβανονται αυστηρα μετρα για τετιους ανθρωπους??Ο κοσμος οσο παει γινεται χειροτερος και πρεπει να φοβομαστε ακομα και το παραμικρο!Η παιδικη ηλικια και η παιδικκη ψυχη ειναι ο'τι πιο αγνο υπαρχει και αυτο δεν εχει ΚΑΝΕΝΑΣ το δικαιομα να το πληγωνει με τετοιο τροπο ή με οποιοδηποτε αλλο βαναυσο τροπο!!Αν ΕΣΥ, που εισαι ενας κακοποιος και δεν σεβεσαι το παιδι σου και τιποτα αλλο για να το κανεις αυτο σεβασου λιγο,οχι πολυ,λιγο τον εαυτο σου και ρωτατ τον γιατι ειμαι τετοιος?γιατι να κανω κακο και να καταστρεφω τη παιδικη ψυχη??δεν εχω τετοιο δικαιομα!!