Μαθητής σκότωσε μωρό δύο ετών

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Ένας Βρετανός μαθητής, που κέρδιζε το χαρτζιλίκι του κάνοντας babysitting είναι ο δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας ενός δίχρονου κοριτσιού.

Ο 16χρονος, σήμερα, Karl McLuney, την ημέρα των 15ων γενεθλίων του κλότσησε, δάγκωσε και γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τη μικρή Demi Leigh, στο άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκαν 68 τραύματα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο ανήλικος δολοφόνος χτύπησε βάναυσα το άτυχο κοριτσάκι, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει εγκεφαλικές βλάβες, οι οποίες απέβησαν μοιραίες, καθώς η δίχρονη Demi εξέπνευσε δύο ημέρες αργότερα, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ο έφηβος δράστης, προσπάθησε να παραπλανήσει τις Αρχές, ισχυριζόμενος ότι τα τραύματα προήλθαν από πτώση της μικρής στο πάρκο.

Όπως αποκάλυψε η εθισμένη στα ναρκωτικά μητέρα του δίχρονου κοριτσιού, Ann Marie McDonald, η ίδια είχε πάει να εισπράξει το επίδομα μητρότητας όταν συνέβη το ανατριχιαστικό περιστατικό.

Επιστρέφοντας στο σπίτι, βρήκε τον 16χρονο δράστη στην αυλή και την κόρη της ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

«Το πρόσωπό της ήταν γεμάτο μελανιές. Προσπάθησα να τη σηκώσω και το κεφάλι τις έγειρε προς τα πίσω. Σχεδόν δε μπορούσε να αναπνεύσει», περιέγραψε η τραγική μητέρα.

«Ήσουν εξοργισμένος γιατί έπρεπε να προσέχεις ένα μωρό την ημέρα τον γενεθλίων σου. Κανένας δεν είχε σχεδιάσει τίποτα για εσένα και αυτό σε εκνεύρισε. Ήσουν μεγάλος και δυνατός και αυτή ένα μικρό παιδί που δε μπορούσε να αντιδράσει στα χτυπήματά σου» είπε ο δικαστής, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, απευθυνόμενος προς τον ανήλικο δράστη, ο οποίος θα περάσει τα επόμενα, τουλάχιστον, 15 χρόνια της ζωής του στη φυλακή.

(Πηγή)